perjantai 31. heinäkuuta 2009

Viimeistä viedään...!

Heinäkuun viimeinen päivä ja mukava päivä se onkin ollut.

Nera lähti eilen yökylään Saaralle ja me jäimme Jaden kanssa kahdestaan, pitkästä aikaa ;) Vietimme laatuaikaa ja kävimme Sussun, Pekan ja Tillin kanssa uimassa soramontuilla. Jadella ja Tillillä riitti vauhtia, hiekka taas pölisi, kun "siskokset" kaahasivat menemään.

Oli ihana pulahtaa itsekin uimaan, pitkän kuuman päivän päätteeksi :)

Tänään Jade pääsi uudelleen montuille polskimaan, kun Saara koirineen nappasi meidät kyytiin ja uusi (tai vanha, miten sen nyt ottaa ;) kokoonpano pääsi leikkimään ja vilvoittelemaan hellepäivänä.

Leikit jatkuivat tänään vielä Parkkisenkankaalla, kun menimme sinne grillaamaan ja herkuttelemaan. Nera väsymättömänä olisi leikkinyt kenen kanssa tahansa - ja leikkikavereita riittikin...! Aina, kun joku kyllästyi pennun kanssa painimiseen, oli jo toinen valmiina riekkumaan :)

8 kommenttia:

 1. Hieno kuva jossa on toi "Nelikko" ja harvoin saa tollasta kuvaa, et pentukin jaksaa poseerata : )...ollaan palattu lomilta ja Divalla oli sillä aikaa alkanu juoksu, jota odottelin vasta lokakuulle!

  VastaaPoista
 2. Nerppu on kovassa poseerauskoulussa :) Siitä tulee vielä ammattimalli, kuten isosiskostaankin ;)

  Vai teillä on sitten pentuesuunnitelmat aikaistuneet...! Jännää! Peukut pystyssä, että kaikki sujuu hyvin ja pikkumustia saadaan lisää Oulun seudulle :)

  VastaaPoista
 3. Tää on todella jännää - siis raastavaa - kun emme tiedä juoksun alkupäivää. Näyttää että h-hetki on ihan nyt tässä. Progetestin tulos tulee vasta maanantaina ja Diva on sen olonen et en tiedä tuleeko tässä jo huomenna lähtö uroksen luo. Meillä on tänään "testiuros" treffit...

  VastaaPoista
 4. Joo, halusin valovoimaisen putken ja tuo on kyllä tosi hyvä. :D Pitää tosin tarkentaa käsin mutta eipä se haittaa, pitää kuvata liikekuvia ja sellasia sillä pidemmällä. Eikä tuo ollut kalliskaan!

  VastaaPoista
 5. Sari, toivotaan, että tärppää! :)

  Jenna, valovoimaisesta putkesta minäkin haaveilen, mutta saa nähdä milloin saan aikaiseksi laittaa sen :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin ihastelin tuota kuvaa, jossa jopa Pikku Nerppuli on saatu istumaan rauhassa paikallaan. Miten tuo on mahdollista?! ;-)

  Poppis aloitti tänään juoksun, joten meillä jää huomiset toksuttelut väliin. Menkäähän te kuitenkin treenilöimään, jos vaan saatte kyydin. Treenatkaa sitten meidänkin edestä. 8)

  VastaaPoista
 7. Heissan!
  Kotimaahan vihdoin palattu, laittelehan viestiä, kun itseltäsi löytyy aikaa nähdä. Tilda varmasti nauttisi saman kokoisesta seurasta, kun isosisko ei oikeen ala millekään :)

  VastaaPoista