keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Aurinkoista agilitya

Nerppu pääsi taas tänään vähän agiliitämään kavereiden kanssa. Meidän kanssa liitelemässä olivat Pamu ja Hirmu-kaksikko Hippa ja Poppanen, Jenna ja Rami-käppänä, sekä Tiina ja Lilli-käppänä.

Neran kanssa harjoittelimme putkea ja hyppyjä rimat maassa. Putki on Nerpusta TOSI kiva, ja hypytkin, koska niiden jälkeen saa lihapullaa ;) Ihan pikkutreenit otimme, koska oli todella kuuma ja hiostava ilma. Agilityn jälkeen koirat pääsivätkin vilvoittelemaan mereen - Nera oli ihan innoissaan päästessään leikkimään idolinsa Hipan kanssa, mutta vauhdikkaita kamuja oli sen verran monta, että pentukoira oli vain jäädä toisten jalkoihin (vaikka kokoa onkin jo enemmän). Mukavaa oli jokatapauksessa!

Ensi kerralla on Jaden vuoro liidellä :) Jospa saisimme Jattusestakin liitelykuvia sitten.

Olin varma, että Nera olisi ollut kotona jo tosi väsynyt, mutta vielä riitti virtaa painia Jaden kanssa ;) Energinen tapaus tämä Nerppa-neiti...!


Kiitos treenikavereille ja Paulalle kiitos meidän kuskaamisesta!!! :)

Lisää kuvia Neran kuvissa ja galleriassa.

5 kommenttia:

 1. Odotukseni palkittiin - VIHDOIN! ;-) Paljon ihania kuvia! Hyvin oot saanut ikuistettua hauskan agiuintireissumme fiiliksen. :D Otetaanpa pian uusiksi! Ja seuraavalla kerralla Jattunen lähtee ehdottomasti mukaan, ettei Poppanen joudu yksin ylläpitämään belgien rytistelymainetta. :oD Nerppis meni putken tosi reippaasti, mutta emme laske häntä vielä Jii-Pop -rytistelyjengiläiseksi. ;-)

  VastaaPoista
 2. Hhmm, kumma juttu kun mulla on aina välillä sama tunne. Kovasti on pennun kanssa puuhattu ja olen ihan varma, että se simahtaa samantien kotona niin eikä mitä, leikkii tai järsii puruluuta vielä pitkän aikaa. Mistä sitä virtaa niillä oikein piisaakaan. Ja sitten on päiviä, jolloin sitä ei saisi tekemään mitään muuta kuin makaamaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teillekin treeniseurasta! :)

  Se mun toinen sähköposti onkin melko täynnä. Voit lähettää kuvia toiseen osoitteeseen (jennatajakka @gmail.com) jos sait Rampesta jotain! :--)
  Mäkin voin vielä laittaa muutaman kuvan Nerasta.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja ihania kesämuistoja olet saanut tallennettua - kesä parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 5. kyllä kelpaa vauhdikkaan agilityn jälkeen fiilistellä vedessä! Mukavia kuvia!

  VastaaPoista