keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Santaa suussa ja varpaissa

Kävimme soramontuilla uittamassa koiria Pamun kanssa ja lopputuloksena erittäin hiekkaisia koiria, erittäin hiekkainen asunto ja varmasti erittäin hiekkainen auto ;) Vielä kolme tuntia reissun jälkeen hampaissa rapisi hiekka...!

Mutta kivaa oli ja Nerpustakin saatiin 13-viikkoiskuvat. Siitä, onko ne kovin edustavia, voi olla montaa mieltä :D

Kaikki kuvat galleriassa :)

3 kommenttia:

 1. Kiitoksia teille muksasta seurasta! :oD Hauskoja kuviahan nää sait otettua! Ihana tuo, jossa Hippa ja Nerppu laukkaavat ja Nerppiksen jalat näyttävät menevän sikinsokin sekaisin. Samoin tuo kuva on tosi hassu, jossa pikku vihtahousu vaanii mustaturkkikaksikkoa.

  Minusta mun räpsäisyni vaikuttivat ainakin kamerassa aika onnettomilta. Hippa-linssiluteensta sain muutaman kivan kuvan, ja samoin Nerpusta. Kameraa pakeneva kaksikko J & P eivät sen sijaan oikein loista valokuvissa. ;-)

  Tekstailepa viikonloppuna, jos toksuttelut ja/tai aksailut kiinnostavat!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Etenkin pidän tuosta ensimmäisestä sekä toiseksi vikasta :D

  Penneli tuntuu kasvavan vauhdilla. Alkaa jo löytyä belgimäisiä piirteitä pentumaisessa olemuksessa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ihan hauskoja tosiaan osa otoksista :) Mää alan oppia kameran säädöistä pikkuhiljaa jotakin...! Tosin ei varmaan pitäis sanoa ääneen - seuraavalla kerralla tietty kaikki säädöt päin prinkkalaa ;)

  Mun lempparit on juuri nuo Neran vaanimiskuvat, niissä on hyvät väritkin ja hauska fiilis. Niin ja Hippa uimalaseineen on ehdoton!!!

  Loput kuvat lisäilen tänään galleriaan.

  Tokoilut/liitelyt kiinnostaa kyllä tätä sakkia :)

  VastaaPoista