keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

13 - Onnen numero

Nerppanokka on huomenna 13 viikkoa vanha! Sen kunniaksi käytiin eilen hakemassa rokotukset niskaan (Jadekin sai omansa) ja otettiin tytön "strategiset mitat" ylös.

Rokotusreissu sujui hienosti. Nera makoili rauhallisesti vastaanoton lattialla ja istua tillotti ihmetellen uutta paikkaa. Eläinlääkäri oli Nerpusta mukava ja taisi saada suukonkin Neralta, eikä piikki tuntunut missään. Jade taas oli hiukan levoton ja vikisi, mutta mallikkaasti sujui isommankin piikitykset :)

Nerppanasta ei ole juuri nyt tuoretta kuvaa, koska sateinen päivä esti suunnitellun kuvaustuokion, mutta tässä "vanhaa" Nerppua viikon takaa.

Niin ja ne mitat: säkää on n. 40cm ja painoa 7,5kg :) Tätä ei saisi varmaan paljastaa Jaden mielestä, mutta Jadekin punnittiin ja painoa oli 18 kg, mikä on ihan normaalipaino Jattuselle.

5 kommenttia:

 1. Riiviö on siis paljastanut todellisen karvansa? Pirullinen, piikkihampainen pikku vihtahousuhan se on, joten hänen persoonaansa sopii hyvin nro 13. ;-P Ei vaiskaan - Pamu-täti innostui taas hieman liikaa, kun näki tuon vihtakuvan - Nerppis on kiltti ja tottelevainen belginalku.

  Ootko merkannut ylös Jattusen pentuajan painoa ja säkäkorkeutta? Onko paljon eroa Neraan? Varsin kaivoin arkistojen kätköistä Poppasen strategiset mitat. Punnitsin ja mittasin Poppiksen, kun se 3 kk:n ikäisenä muutti meille. Korkeutta oli Poppiksella silloin 45 cm ja painoa "hurjat" 8,1 kg. Poppis oli siis jo silloin pelkkiä jalkoja. ;-P Nyt en ole pitkään aikaan punninnut Poppista. Viimeksi neitonen painoi muistaakseni 18 kg.

  Nähhäänpäs muutaman tunnin päästä! Joko on kameran akku ladattu valmiiksi? ;oD

  VastaaPoista
 2. Tässä postauksessa on kieltämättä paljon vihjauksia Nerpukan todellisesta luonteesta ;)

  Meidän äitin antama lempinimi Neralle on Lirupiru :D Sanojen merkitystä tuskin tarvitsee selittää ;)

  Oliko Poppis tosiaan niin iso 3kk iässä? Jadekin oli muistaakseni sen reilut 40cm sen ikäisenä. Muistelen, että Jii olisi ollut joko 3kk tai 4kk, kun mittasin sen 44cm.

  Nerppu on sirpakka tyttö: ihan erilainen koko rakenteeltaan kuin Jii tuon ikäisenä. Pitääpä illemmalla, jos saadaan tänään hyviä kuvia Nerasta, laittaa postaus, jossa olisi Jaden ja Neran kuvia vertailun vuoksi samanikäisinä :)

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset mitat olin kirjannut ylös. Poppis on kasvanut pennelinä korkeutta kovaa vauhtia. Korkeutta on näköjään tullut kuukaudessa (3 kk -> 4 kk) lisää senttikaupalla ja painoa vain reilu kilo. Painoa Poppikselle on tullut lisää vasta nyt. ;oP

  Lirupiru on pikku pennulle kieltämättä sopiva lempinimi. XD

  VastaaPoista
 4. Apuva, jos Tuisku on nyt pikkaisen alle viisikuisena painoltaan 15kg, niin tuleeko siitä isompi kuin keskivertobelgi? Kääks. Mua on tässä naurattanut, kun olen Tuiskua viikoittain punninnut (mitattu ei olla), että niinpä ajattelin, että jos siitä sellainen viisitoistakiloinen tulisi, niin olisi aika sopiva. Niinpä niin, taitaa kasvaa tyttö vähän isommaksi. ;) Mutta hyvä se on ihan juuri sen kokoisena kuin miksi haluaa kasvaa.

  VastaaPoista
 5. Tuiskusta tulee iso tyttö :D

  Jade on keskiverto-narttua pienempi, sillä on säkää n. 56cm ja painoa tosiaan sen 18kg.

  Saa nähdä minkä kokoinen Nerasta tulee :) Mutta sekin on just sopiva Nerppu meille minkäkokoisena tahansa ;)

  VastaaPoista