tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kaamee kapula...!

Eilen käytiin tokoilemassa yliopistolla ja siellä olikin melkoinen belgiedustus paikanpäällä, olisiko ollut 7 grotskua ja yksi tervu. Oli siellä vääränrotuisiakin, joten aika isolla porukalla treenailtiin, vaikka vettäkin ripotteli niskaan vähän väliä.

Nerppu keskittyi tällä kertaa ihmisten viihdyttämiseen ja huvittamiseen. Otimme muutaman kerran luoksetuloa hihnassa, maahanmenoa ja istumista. Tuo pentu on kyllä niin ahne, ettei se mitään huomaakaan, jos lihapullaa on tarjolla ja häiriöitähän oli melkoisesti. Muuten Nerppis sai kiertää suukottelemassa uusia, kivoja tuttavuuksia ja torkkua autossa.

Jaden keskittyminen ei ollut ihan parasta mahdollista suuressa porukassa, mutta jonkin aikaa ihmeteltyään se oli kuulolla ihan mukavasti.

Seuraamisissa jätätti, enkä saanut siihen missään vaiheessa kunnon potkua. Tämä on se häiriöherkin liikkeemme selvästi. Kuitenkin esim. käännöksissä pysyi sivussa eikä lähtenyt seilaamaan kauemmas, joten ei se ihan huonointakaan Jadea ollut missään nimessä, vaikka katse harhailikin.

Paikallaolot olivat hyviä. Katseli tapansa mukaan mitä muualla tapahtuu, mutta sitten edestä ja sivusta ohittavia koirakoita ei noteerannut mitenkään.

Jäävät sujuivat hyvin. Seisominen suht napakka, vaikka ei pysähdykään "kuin seinään".

Luoksetulot sellaisia hallittuja lönköttelyjä. Vauhtia lissää vaan :)

Sitten ruutua, noutoa ja... metallinoutoa. Jade inhoaa metallikapulaa...! Se ottaa sen kyllä suuhun, mutta ei millään haluaisi nostaa maasta. Eilen metalli kuitenkin nousi, hyvin harkiten, maasta ja se jopa tuotiin minulle. Edistystä siis kaamean kapulan suhteen...!

4 kommenttia:

 1. Taas olen käynyt ihailemassa hienoja kuvatuksia, mutta sitten jää aina kommentointi.. :D

  Ei ole vielä esittäjää Nispelle kehään. Lauantaina ollaan tulossa kehään. Grotskuilla vaihtui tuomari, joten saa nähdä miten kehässä käy (tosin siitä aikaisemmastakaan ei kyllä ollut mitään hajua ;D )

  Nispe on kyllä hyvin iisibiisi esittää, eikä sen kanssa pitäisi olla onkelmia, jos on topakkana hihnan nokassa kiskomisen suhteen ;D Sitäkin harrastaa nykyään harvoin.

  VastaaPoista
 2. Joo, huomasin, että tuomarimuutos. Lehkonen ei kai ole edes koskaan arvostellut grotskuja - vaikea sanoa siis millainen linja sillä on. Katselin muita sen arvostelemia rotuja ja koko skaala sillä on käytössä. Se alkuperäinen olisi taas ollut sellainen eri-automaatti ;)

  Voin kyllä esittää Nispen, jos vain olen paikanpäällä :) Ihan satavarma en vielä ole, mutta 99% varma ainakin...!

  VastaaPoista
 3. Oltiin tänään jälkiharkoissa ja palellutin itseni vesisateessa. Flunssaa tuntuu pukkaavan. :( Jospa selviäisin kuitenkin torstaina agiliitämään. Soitellaanpa huomenna - tai siis tänään ;-) - ja sovitaan torstain aikataulusta tarkemmin! PS. Jattunen, tervetuloa metallinyökkääjien tiimiin! T. kamusi Poppis

  VastaaPoista
 4. Jeps, soitellaan :) Ja voihan olla, että kurjat kelit jatkuvat. Silloin kannattaa vissiin suosiolla siirtää liitelyt toiseen ajankohtaan...!

  Jade kiittää Popsua sympatiasta ja empatiasta metallin suhteen :D

  VastaaPoista