maanantai 27. heinäkuuta 2009

Kuolakaulukset vauhdissa kesähelteillä

Tajusin tässä yhtenä päivänä, että turha enää haaveilla hienoista poseerauskuvista ;) Jaden ja Neran leikeissä niillä on molemmilla jatkuvasti kuolassa kauluskarvat, Neran tapauksessa melkein koko koira. Ei enää kuolattomia kuvia, sellaista se kai on kahden belgin kanssa...! Jatkossa täytynee keskittyä siihen liikekuvaukseen :P

Tänään saapui postissa Nerpun rekkarit ja huomenna menemme rokotuksille. Tehosteet saadaan elokuun lopulla - josko sitä sitten ehtisi vaikka vielä johonkin mätsäriin tällä syksylle harjoittelemaan missitouhuja ;)

Neran ja Jaden yhteiselo sujuu edelleen hyvin. Ne leikkivät kovasti yhdessä (tälläkin hetkellä, vaikka sisällä ei saa riehua) ja osaavat olla kaksin kotonakin jo pari tuntia ilman ongelmia. Toivottavasti Nera ottaa mallia Jadesta ja osaa rauhoittua yksin kotona ollessaan. Yleensä se onkin ollut nukkumassa, kun olen tullut kotiin.

Kahden koiran kanssa lenkkeily sen sijaan on edelleen melko haastavaa toisinaan...! Nera haluaisi haistella ja ihmetellä jokapaikan, Jade taas painelee tasaista vauhtia eteenpäin. Välillä olemme saavuttaneet tasapainon näiden kahden välillä, välillä taas tuntuu, että kolmas käsikin olisi kiva lenkkeillessä :D

Käytän kyllä molempia koiria erikseenkin ulkona, jotta molemmat saavat toteuttaa itseään lenkillä ;)

Kohta ollaan jo elokuun puolella ja hieman jännittää miten pitkät päivät sujuvat yksin kotona tytöillä, kun emäntä lähtee taas kouluun. Onneksi jokapäivä ei kuitenkaan tarvitse kauan olla itsekseen ja tähän mennessä yksinolot ovat sujuneet ihan ok.

5 kommenttia:

 1. Hei hei, äläpäs valita siellä, jos Jade kerran kulkee tasaista vauhtia eteenpäin. ;-P Mun pitää lykätä Poppis Jaden koulutettavaksi. Poppis-raasulla kun ei ole emännän "iloksi" edelleenkään sitä tasaista vaihdetta.

  Säätiedotuksessa muuten luvattiin harmittavasti keskiviikolle epävakaista säätä ja ukkosta. :( Soitellaanpa vielä ke, miltä keli vaikuttaa.

  Ihania lummekuvia! Mökilläkö nuo otit?

  PS. Kuolakaulukset kuulostavat tutuilta. Hipastakaan ei tahdo enää saada järkeviä posekuvia, kun sen kaulurikarvat ovat yleensä limaisia lönttikimppuja - kiitos Popan. ;-)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, miten ihana tuo kolmanneksi viimeinen kuva. Ja muutkin toki ovat kauniita, jälleen kerran.

  VastaaPoista
 3. Juu, Jade kulkee tasaista vauhtia - välillä sitä vauhtia vaan on ku höyryveturilla ;)

  Lummekuvat on mökiltä. Oli "pakko" mennä vaatteet päällä veteen polskimaan, hyvän kuvakulman vuoksi...! :P

  Soitellaan huomenna!

  Kolmannneksi alin kuva on minustakin hauska, vähän erilainen lummekuva kuin muut :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista :).
  Ihania kuvia taas, varsinkin tuo eka lummekuva!

  VastaaPoista