sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Koko jengi koolla taas

Olen tässä viime aikoina pohtinut pennun kuvaamisen vaikeutta, nyt tuli eteen aivan uusi haaste ;) Miten saada ryhmäpotretti meidän jengistä...? Vieläpä sellainen, jossa jokainen näyttäisi suht järkevältä - tai edes omalta itseltään...?!

Kuvissa poseeraavat (no ainakin melkein) vasemmalta Jade, siskoni belgi Tilli ja äitini cockeri Dina. Nera vilahtaa osissa kuvia.

Lauman kokoonsaaminen oli sen verran monimutkainen prosessi, että en tullut edes ajatelleeksi taustaa tai muita kuvauksellisia vinkeitä. Kunhan saatiin porukka kasaan, alkoi räpsiminen :D

Tässä kuvasatoa.

Väki senkun vähenee ;) Jade sentään skarppasi loppua kohti...!

Harjoitukset jatkuvat! Tavoitteena on saada se yksi onnistunut kuva koko jengistä :P

8 kommenttia:

 1. Tuttua puuhaa, en ole vielä saanu viksua yhteiskuvaa Iitusta ja Tildasta. Tildaa kiinnostaa Iitu ja Iitu haluaisi karata kuvasta. Jospa neiti 3kk olisi vähän fiksumpi saataisiin yhteisen protterin elokuussa.

  VastaaPoista
 2. Onko Tilli loukannut tassunsa? Paranemisia! Voin kuvitella, että haastetta riittää, kun yrittää saada neljä (ja yksi neljästä on vielä pentu) koiruutta samaan kuvaan. ;-P Voimme hakean teidät huomenna mukaan tokoilemaan. Oletin, että ootte tulossa Sussun kyydillä, ja siksi en hoksannut varmistaa asiaa. Ootteko valamiina, jos me kurvaillaan teille n. klo 18.50?

  VastaaPoista
 3. Jep, Tillin kynsi on irronnut. Siksi tassu paketissa ja paketin suojana vielä sukka :) Belegeille sattuu ja tapahtuu...!

  Ollaan valmiina 18.50. Kiitos kyydistä! Sussusta en vielä tiedä pääseekö tulemaan, mutta ilmoitan ajan sille.

  Tillin ja Jaden kuvaaminen on vielä suht kivutonta, mutta enpä niistäkään ole koskaan saanut hienoa yhteiskuvaa - yleensä jommankumman ilme on vähintäänkin outo :P

  Dinan mukaanottaminen on kanssa haastavaa - se kun haluaa palkkansa nopeasti ja haluaa vielä pitää hajuaraon belgeihin.

  Sitten siihen vielä Nerppu The Devil, niin yritä siinä sitten kuvata :D

  VastaaPoista
 4. Oukkei. Huomenna nähhään! Saara ja Judokin ilmoittivat tulevansa. Toivottavasti Tillin kynsi paranee pian. Harmi kun joutuu näin kesällä parantelemaan tassua uimisen yms. sijaan. :(

  VastaaPoista
 5. Sari&Dii&Duu5. heinäkuuta 2009 klo 18.28

  Hih! Hauska kuvasarja...Nerppu istuu...Nerppu makaa...Nerppu juoksee...Nerppu häviää...ja Jade on koko ajan nätisti samassa paikkaa poseeraamassa : )

  VastaaPoista
 6. Jade kyllä hallitsee poseeraamisen - ehkä Nerppukin jonain päivänä ;)

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen kuvahan on aika mahtavasti onnistunut. Kaikki koirat paikallaan ja Nerppuliinikin poseeraa niiin hienosti. Taitaa kyllä olla makkaraa tms. näköpiirissä, kun on niin tiivis tuijotus jonnekin kuvan ulkopuolelle. ;)

  VastaaPoista
 8. Itseasiassa jengillä on vain luulo siitä, että reunassa olevalla ihmisellä on jotain hyvää ;) Kuvaajalla oli muutama nami taskussa, mutta tuo ryhmäpotretti oli niin extempore juttu, ettei edes namipolitiikka ollut kunnossa :P

  VastaaPoista