Esittely

Blogia tähdittävät kaksi belgianpaimenkoiraa, Jade ja Nera. Näiden vauhdikkaiden tyttöjen edesottamuksia ja kuulumisia kirjoittelen ylös lähinnä omaksi ilokseni, mutta myös lukijoiden kommentit ovat erittäin tervetulleita :) Kirjaan ylös tänne myös treeniraportit, erilaiset tulokset ja näyttelyarvostelut, mutta vakavamielistä ja ryppyotsaista treeniblogia etsivät joutunevat pettymään.

Toistaiseksi blogi toimii myös tyttöjen kotisivuina.


Harrastan belgikoirien lisäksi valokuvaamista. Erityisesti kiinnostunut olen koirien kuvaamisesta, mutta myös luontokuvaamisesta. Kamerana toimii digijärkkäri Nikon D3100 ja putkena useimmiten 70-300mm Sigma AF-S ja joskus Nikkor 18-55mm AF-S. Tulevaisuudessa tarkoitus on satsata parempaan putkeen; Nikkorin 50-200mm tykkäsin kovasti, mutta kovassa käytössä sen automaattitarkennus hajosi. Vuodesta 2008-2011 käytössäni oli Nikon D40, ensimmäinen järkkärini ja syksyllä 2011 sain kaluston päivitettyä hiukan uudempaan malliin.


Kuvaajana olen aloittelija ja opeteltavaa on vielä paljon. Varsinkin mustien koirien kuvaamisessa säätöjen ja kuvauskikkojen opettelu tuntuu loputtomalta urakalta - mutta mukavalta sellaiselta...! Luontovalokuviani löytyy täältä ja koirakuvia täältä.

Kaikkien kuvien copyright kuuluu minulle, ellei toisin ole mainittu. Kuvia ei saa lainata ilman lupaa.