tiistai 22. tammikuuta 2013

Tekniikkaa

Nonnih, ensimmäiset ohjatut tälle vuodelle lusittu ja olihan se melko erilaista meininkiä kuin edellisen koutsin kanssa. Kovin teknistä ja pikkutarkkaa vääntämistä, mikä on sekin ihan paikallaan meille - minä kun tahtoisin vaan päästellä täysillä menemään ;)

Tehtiin 2.luokan rata, jossa oli mm. takaakiertämistä, putken pimeään päähän lähetys, takaaleikkauksia, persjättöjä ja ah niin monen monta valssia joka käänteessä. Tällaiselle ei-niin-tekniselle ohjaajalle melko haastava rata ja paljon uuttakin. Tuota putken pimeään päähän lähettämistä en ole tainnut harjoitella kertaakaan ja takaakiertämistäkin luvattoman vähän.

Hyviä ja asiallisia neuvoja ja vinkkejä saatiin kyllä. Niillä eväillä mennään treenaamaan joko torstaina tai perjantaina vähän lisää. Nera oppii ja hoksaa nopeasti uudet jutut, kunhan saan ohjaamisen kohdalleen ja muistan tosiaan pitää rintamasuunnan aina menosuuntaan.

Treenipäivitystä siis luvassa vielä loppuviikosta :)

Nilkka oli sen verran hyvin paketissa, että kesti epätasaisella alustalla juoksemista ihan hyvin. Pitää käydä apteekissa katsomassa josko ostaisi ihan kunnon nilkkatuen tuohon oikuttelevaan jalkaan, saisi treenata sitten hyvillä mielin jatkossakin.

PS. Onnistuin näköjään keksimään viidennen T-kirjaimella alkavan postauksen tammikuulle, vaikka se ei ollut tarkoitukseni :D Liekö pakko jatkaa tätä trendiä... hmm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti