lauantai 26. tammikuuta 2013

Hupsista

Kävimme mutkan Varkaudessa pieniä shelttilapsia katsomassa ja tällainenhan sieltä "puolivahingossa" tarttui mukaan ;)


Tässä on Amarantes Island Kiss, eli tuttavallisemmin Noppa. Noppa muutti minun ja belgityttöjen iloksi tänne Ouluun ja isona siitä tulee toivon mukaan hurja agiliitäjä.

Pitkän reissun jälkeen Noppa vaikutti olevan heti kuin kotonaan täällä meillä. Ruoka maistui ja kovasti piti taloa tutkia ja iltavillit heittää :) Paperille juoksi hienosti pissaamaan: ulkonakin käytiin, mutta siellä oli paljon kaikkea muuta kiinnostavaa, niin se asioiden toimittaminen sitten unohtui.

Noppa yritti tuossa vähän haastaa jo Neraa leikkimään kanssaan, mutta Nerppu pitää vielä hajurakoa tulokkaaseen, vaikka kiinnostuneena sen tekemisiä seuraakin. Nyt molemmat tytöt nukkuvat ja huomenna Jadekin kotiutuu pentua ihmettelemään. Tässä alkanee tällainen molemminpuolinen ihmettelyvaihe meillä, tutustellaan ja totutellaan toisiimme.

Nopan tulon myötä blogi vaihtaa piakkoin osoitetta, kun olen värkännyt meille uutta blogia kaikessa hiljaisuudessa. Siinä on vielä vähän tuunattavaa, joten viihdymme vielä vanhassa osoitteessa tovin :)6 kommenttia:

 1. No hupsista vaan, mikä söpöläinen! Aika kiva "vahinko" tuollainen, odotan innolla lisää kuvia pikku Nopasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelin shelttipentua kesälle/syksylle, mutta sopiva pentue löytyikin vähän aikaisemmin, joten oli pakko tarttua tilaisuuteen :) Pentu vaikuttaa todella reippaalta ja melko omapäiseltäkin, saa nähdä millainen terroristi siitä tulee :DD

   Poista
 2. Onnea pennusta Elina, joka on tietysti sievä kuin mikä, kun shelteistä puhutaan (minäkö jotenkin puolueellinen... ;))

  Toivottavasti näemme Nopan ja sinut joskus Haukkukeitaalla sunnuntain shelttilenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullaan ehdottomasti mukaan shelttilenkille, heti kun päästään :) Mihin aikaan shelttilenkki nykyään on ja missä te treffaatte? Onko muita pentuja tällä hetkellä?

   Ja toki Noppa on suloinen, minäkin kyllä saatan olla hitusen puolueellinen ;)

   Poista
  2. Klo 12 alkaen ja kokoonnutaan Haukkukeitaan agilitykentän päässä, sillä missä on se epävirallinen parkkipaikka.
   Tällä hetkellä ei minun tiedossa, että olisi ollut pentuja, no, itsellänikin jäänyt muutama sunnuntai välistä muiden menojen takia. Niin, ja pakkasraja on -15.

   Poista
  3. Ok, kiitos tiedosta :) Päästään varmaan tuossa helmikuun puolella mukaan, jos pakkasia ei ole paljon. En ole vielä pennulle takkia ostanut, niin sitä voi palella helposti tuossa höttökarvassaan. Ostoslistalla on kyllä :)

   Poista