torstai 23. heinäkuuta 2009

Torstain tokoilut

Taas tokoiltiin yliopistolla n. 10 koirakon sakissa.

Jaden kanssa treenailimme lähinnä seuraamista. Kuten tavallista, treenien alkuun otetut seuraamiset olivat löysähköjä, mutta loppua kohti piti kontaktia hienosti. Jadea vain pitäisi jaksaa viritellä ennen seuraamista, jotta seuraaminen näyttäisi seuraamiselta ;) Henkilöryhmää ennen Jii olisi pitänyt innostaa kunnolla, mutta otin sen vain suoraan autosta ja kävelin henkilöryhmään, eikä Jade malttanut kontaktia pitää, vaikka vieressä roikkuikin. Ensi kerralla henkilöryhmä pitää ottaa seuraamispätkän loppuun - ei erillisenä liikkeenä. Ehkä sillä saisi kontaktin pysymään.

Luoksepäästävyys oli ok. Meinasi nousta seisomaan, joten vahvistin käskyllä istumista.

Paikallaolo ryhmäliikkeenä n. 2-3 minuuttia oli oikein hyvä. Häiriötä paikallaolossa riitti, joten siihen täytyy olla todella tyytyväinen.

Jäävät sujuivat hyvin. Seisomisesta en voi olla ihan varma tuliko askeleen perään, kun pysähtyi hitaasti, mutta ihan ok suoritus se oli jokatapauksessa. Jätin seisomaan tavallista pitemmäksi aikaa, ja Jaden edestä n. metrin päästä käveli yksi treenaajista, eikä Jade kiinnittänyt naiseen mitään huomiota, joten tässäkin saatiin hyvää häirötreeniä.

Oikeastaan häiriöt olivat päivän sana, koska jokaisessa liikkeessä niitä riitti. Jade malttoi keskittyä hienosti. Seuraamisissa se häiriöherkkyys näkyi, mutta muuten neiti oli kuulolla loistavasti.

Nouto x 2 oli ok. Kapula heilui suussa, mutta toi kapulan suht reippaasti turhia kaartelematta.

Ruutua otimme lopussa ja sehän oli Jaden mielestä taas tosi hauskaa. Tässäkin oli hyvää häiriötä, mutta Jade keskittyi tekemiseen täysillä.

Aivan loppuun otin seuraamista hassuttellen ja höpötellen, juostiin, hiippailtiin, äkkikäännöksiä, paljon ääntä (minulta). Näin minun pitäisi Jadea viritellä seuraamisiin heti treenien alkuun, koska tämän höpöttelyn jälkeen Jade seurasi todella upeasti, hypähdellen korkealla askeleella vieressä ja kontakti oli hyvä.


Neran treeneissä otimme istumista, maahanmenoa ja kontaktitreeniä. Harjoittelimme myös koirien ohittamista "mennään"-käskyllä. Neralla on lenkillä tapana jäädä tuijottamaan kiinnostavia juttuja, ihmisiä ja koiria ja mennään-käskyllä tarkoitus olisi ohittaa ne asiat ilman tuijottelua. Tätä treenitään enemmänkin, ihan lenkeilläkin.

Nera tutustui taas uusiin ihmisiin ja sai paljon kehuja, ja mikä tärkeintä Nerasta, makkaraa ja lihapullaa ;)

5 kommenttia:

 1. Häiriö taisi tosiaan olla harkoissa päivän teema vähän kaikilla...? Hoksasin, että Aino käveli juuri Jattusen ohitse, kun teillä oli liikkeestä seisominen kesken. Hyvin Jii malttoi seistä tököttää, vaikka olikin ylimääräistä häiriötä. Meidän pitäis varmaan Poppiksenkin kanssa alkaa treenata mennään-käskyä. ;-P Veikkaampa, että te edistytte asian opettelussa nopeammin kuin me. 8o) PS. Kiinnitin huomiota Jattusen persoonallisiin ja suloisiin Batgirl-korviin. ;-P Nätit korvat Jiillä!

  VastaaPoista
 2. Jaden korvat on uniikit <3

  Tokoilut oli kyllä kaikinpuolin hyvää treeniä meille. Mutta nyt lähdemme Nerpun kanssa treenailemaan ohituksia ;)

  VastaaPoista
 3. Moro moro kuomat!

  Passaisko teille agiliidot/tokot/uinnit ti tai ke? Vai ootteko silloin jo möksäilemässä? Tekstailepa!

  VastaaPoista
 4. Nerahan poseeraa jo kuin vanha konkari ;D

  VastaaPoista
 5. Poseeraaminen on taito, jota meillä harjoitellaan ahkerasti ;)

  VastaaPoista