lauantai 18. heinäkuuta 2009

Oulu KV näyttely

Tänään olin ihan turistina ja sivustakatselijana koiranäyttelyssä pitkästä aikaa. Jadea en ollut ilmoittanut tällä kertaa ja Nerpulla ei ole vielä rokotuksia, joten sekin sai jäädä kotiin.

No pääsinhän minä kehässäkin käymään, kun esitin Hetan Niji-neitosen avoimessa luokassa. Ihana belgityttö ja helppo esittää. Niji sai hienosti tiukalta tuomarilta EH:n ja sijoittui toiseksi avoimessa luokassa. Hyvä Niji...!

Taiga Doo'sin nuoriso ei tällä kertaa ollut tuomari Harri Lehkosen mieleen. Tytöt esiintyivät kyllä hienosti; Tilli varsinkin oli petrannut mätsärikokemuksensa jälkeen...!

Kuvia tuli otettua paljon ja niitä on nähtävillä galleriassamme. Huomennakin on tarkoitus muutama kuva ottaa, mutta tuskin jaksan koko kehää kuvata kuten tänään, kun luultavasti samat koiratkin on kehissä... ;)

Onnea menestyneille, sekä hienosti käyttäytyneille belgikoirille! :)

2 kommenttia:

  1. Ei se Niji taidakaan ihan niin "ruma" olla, mitä ajattelin ;D Noei. Sillä sattuu harvoin olemaan turkki tuossa kunnossa näytelmissä ;) Katotaan, onko turkkia vielä Joensuuhun asti, vai rupeaako tiputtamaan poies :P

    Harmi, ettei Nera vielä päässyt turistiloimaan. Mukava olisi ollut sitä nähdä (vielä kun on pieni penneli) :)

    VastaaPoista
  2. Olipa raskas viikonloppu! Onneksi sentään säät suosivat ja näytelmäpaikkaan oli kerrankin lyhyt matka. Sunnuntaina tervukehän reunalla tuli mieleen, että voisinpa joskus ottaa tervunkin - varsinkin sellaisen, jolla on paljon mustaa turkissa ja oikein musta maski. ;-) Harmi kun Jattunen ei päässyt kehään tällä kertaa - seuraavalla kerralla kehissä taitavat sitten ollakin niin Jade kuin Nerakin? Poppis jää kasvattamaan eturintaansa ;-) Näytelmiin neitonen taitaa päästä/joutua seuraavan kerran vasta vuoden päästä.

    VastaaPoista