sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kesäposeerauksia :)

Kuvissa ylhäällä Jade kivillä ja kukissa, Nera 9-viikkoisena, Tilli tassu paketissa ja lopuksi Dina heinikossa.

6 kommenttia:

 1. Sullahan on kauhea päivitysinto! Monta kivaa kuvaa! Iik, miten uskalsit laittaa Nerppiksen istumaan Jattusen viereen kivelle?! *lietsoo tuttuun tyyliin paniikkia* ;-) Jutellaanpa huomenna agiliidoista yms. Paljon riippuu selkäni kunnosta. Ilmeisesti ainoat sopivat päivät ensi viikolla olisivat näillä näkymin ti ja to? Meillä on ke Opkyn kurssi.

  VastaaPoista
 2. Pakko päivittää kaikki samaan syssyyn :) Kuukauden koirakuva-postaus on vielä laittamatta, mutta sen taidan jättää huomiseen...

  Tuosta yhteiskuvasta kivellä puuttuu meidän iskä, joka seisoo ihan vieressä ja piti Nerppua paikoillaan ennen kuvan ottamista. Dinan peffakin näkyy alalaidassa. Ihan itsekseen Nerppa ei siis kivellä kökötä - tuskin se siellä olisi pysynytkään kovin kauaa :P

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas! :)

  Rami kiittelee onnitteluista!

  VastaaPoista
 4. Hih, mäkin ajattelin heti että hui kuinka on korkealla pieni pentu, entä jos se putoaa. :) Mutta oli sillä sitten kopinottaja vieressä, hyvähyvä.

  VastaaPoista
 5. Me tullaan kyllä teidän kanssa lenkkeilmään, kun nuin hyviä kuvia tulee :D. Mun kamera on nykyään koko perheen käytössä, että harkinassa on uuden osto, kunhan ensin saan katon pään päälle.

  VastaaPoista