perjantai 17. heinäkuuta 2009

Ota kiinni, jos saat...!

Vauhtia tältä kaksikolta ei ainakaan puutu, kun lähdetään metsälenkille. Nera pysyy jo kovassakin vauhdissa mukana, mutta välillä Jade jättää sen maistelemaan metsäntien pölyjä kaasuttaessaan karkuun latta pohjassa ja tukka putkella ;)

Olen taas opetellut kameran säätöjä ja nyt sain jopa muutaman liikekuvan pilvisellä päivällä onnistumaan...! Ei se niin toivotonta olekaan. Muutama tunti kameran käyttöohjeita selaillen ja sitten kokeilemaan eri säätöjä. Tällä kertaa säätelin lähinnä valotusaikaa ja ISO-arvoja. Mustat koirat ja pilvinen keli + hurja vauhti ovat vielä melko haastava yhdistelmä...

Huomenna kuvailemaan koiria Oulun KV-näyttelyyn. Toivottavasti sää suosisi kuvaajaa..! Onnea kaikille tutuille viikonlopun kehiin :)

4 kommenttia:

 1. Jadesta ja Nerasta on tullu oikea parivaljakko : ) Tervetuloa huomenna tai sunnuntaina piipahtamaan meidän siniseen myyntikojuun kehä nro 1 kohdalle, olen siellä molemmat päivät töissä ja myydään kaikenlaista koiratarviketta : )

  VastaaPoista
 2. Pitää tulla pistäytymään :) Huomenna tulemme paikan päälle jo aamusta, kun shelttikehä on melko aikaisin ja Saaran kasvatti on paikalla.

  Sunnuntaina luultavasti tulen katselemaan belgikehät vain :)

  Onnea Divalle näyttelyyn ja toivotaan, ettei sataisi ainakaan kaatamalla ;)

  Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
 3. Saat siis jatkossa perehdyttää muakin kameran säätösekamelskaan. ;-P Usein kuvittelen oivaltaneeni jtn järkevää kameran säätöjen ihmeellisestä maailmasta - sitten tulee seuraava kuvauskerta, jolloin taas hoksaan, etten sittenkään tainnut oivaltaa mitään. XD Vapaudenhurmaisia kuviaa Jattusesta ja "perskärpäsestä"!

  VastaaPoista
 4. Oiva kaksikko nuo Jade ja Nera.=) Voi kun miekin saisin opeteltua tuon kameran käyttöä,taas meni mettässä muutamassa ihanassa paikassa otetut kuvat ihan pipariksi..

  VastaaPoista