torstai 9. heinäkuuta 2009

Vesiliitoa

Kävimme äsken kokeilemassa agilityä pitkän tauon jälkeen. Tiedä vaikka meidän Nerpusta tulisi isona agikoira ;) Taivaalla oli tummia pilviä, kun saavuimme kentälle, mutta ehdin Neran ja Jaden kanssa pikkutreenit ottaa ennen kuin alko sataa oikein kunnolla.

Jaden kanssa tein pari lyhyttä radanpätkää, joissa oli hyppyesteitä, rengas, putki, A-este, puomi ja kepit. Yllätyksekseni Neiti-Jii osasi mennä kepit ilman käsiapuja ja vielä vauhdikkaasti...! Missähän se on käynyt salaa harjoittelemassa...? ;) Intoa meillä on molemmilla paljon enemmän kuin taitoa, mutta hauskaa oli ja vauhtia piisasi. Jiin kanssa syksyllä aletaan enemmänkin agia treenailemaan, ihan omaksi iloksemme.

Nerppu sai tutustua putkeen, jonka se pari kertaa meni itsekseen läpi. Otimme myös hyppyesteitä, joiden rimat olivat maassa... Komeasti Nerppu kuitenkin ponnisti aina riman kohdalla ;) Lopuksi kokeilimme vähän puomia, joka sekään ei Neraa pelottanut.

Valokuvia oli tietysti tarkoitus ottaa, mutta kaatosateessa ötököiden syöttinä kuvaaminen ei niin hirveästi innostanut. Varsinkin, kun tiesi jo etukäteen, että hyvistä kuvista olisi turha edes haaveilla siinä valossa.

Pari kuvaa kuitenkin nappasin takkini alta tähtäillen. Valotusaika on pielessä, enkä ollut missään hyvässä paikassa kuvailemassa, mutta tällaista menoa tällä kertaa :)

Kiitos Pamulle kyydistä ja treeniseurasta...! :) Seuraavalle treenikerralle toivotaan enemmän aurinkoa ja vähemmän hyttysiä!

6 kommenttia:

 1. Vesiliitoa on aika kuvaava otsikko... ;-) Minä nimesin meidän postauksemme "Sataa, sataa ropisee..." Nerppiksestä tulee isona wanna-be-göötti-agilitykoira, nih! Ja jokainen belgi vannoo mielikuvaharjoittelun nimeen - siinäpä Jatsitytsyn pujottelutaitojen salaisuus! Olipa kivaa! Kiitos teille vesisateenpitelyseurasta!

  VastaaPoista
 2. Kuvat on itseasiassa aika hyviä, ja erittäin kuvaavia: näistäkin näkee, miten törkeän myöhässä minä ohjauksessani olen. ;-) Poppasen loikka on "hieman" ylimitoitettu. Ei raasu varmaan edes ensin hoksannut hyppäävänsä Hipan korkuisia esteitä. ;-P

  VastaaPoista
 3. Poppis tekee kaiken belgimäisellä tyylillä, ei haittaa, jos rimat on unohdettu liian alas- Poppendaalis liitää ja leijuu radalla :D

  Nämä kuvat olivat ainoita, jotka olivat vähän niinku sinnepäin tarkkoja ;)Ja tosiaan, aika surkeassa kuvauspaikassa olin, en vaan viitsinyt siirtyä, kun olin varma, ettei kuvat muutenkaan onnistu... :P

  Nerppiksen haavelistalla on tulla isona agistaraksi - ja göötiksi...! Hippa on sen uus idoli :)

  VastaaPoista
 4. Vau, siellähän ne toiset on liidelleet kivasti sateesta huolimatta :) Tsemppiä treeneihin liitobelgeille!

  VastaaPoista
 5. Mistäpä tiedät mitä Jade tekee yksin kotona ollessaan? Ehkä se pujottelee tuolin ja pöydän jalkojen välissä kaiket päivät. Pian huomaat, että Nerakin osaa pujotella tuosta vaan kun on seurannut Jaden salaisia harjoituksia. :)

  VastaaPoista
 6. Jep, olen kyllä itse monesti huomannut tuon koiraharrastuksen pienoisen hulluuden. :D Mutta mitäpä sitä ei koirien eteen tekisi! Meidän Seri on kyllä siitä ihana, että se ei tykkää satella/muuten kurjassa kelissä ulkoilla yhtään, sitä saa suurinpiirtein raahata perässä sen korttelin verran, että saa sen tekemään asiansa. :D Kiiaa taas ei sääolosuhteen haittaa ollenkaan...

  Agility on hauskaa! :) Kannattaa vaan jatkaa treenaamista niin Jaden kuin Nerankin kanssa! :)

  VastaaPoista