tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ilmeilyä ja ilveilyä

Kävimme ottamassa tänään koirista uusia poseerauskuvia Saaran kanssa - alla kuvasatoa ammattimalli-Jadesta ja ilmeilyn mestari Nerasta ;) Kiitos Saaralle kuvausavusta!

Kuvissa Jadella ikää 3v3kk ja Neralla 10 viikkoa ja 5 päivää.

Seisontakuvia tuli Nerpusta otettua kymmeniä, eikä yksikään onnistunut ihan nappiin, mutta tuossa omasta mielestäni parhaimmat otokset :)

Mallitouhujen jälkeen tytöt pääsivät toteuttamaan itseään vähän hauskemmalla tavalla - pulikoimalla soramontuilla...!

4 kommenttia:

  1. Heip, Valtavasti tukkaa on kyllä Nera saanut itelleen :O Sille tulee naamaankin ihan tuollainen kaulus! Voi tuota mustuaista :)

    Hauskaa kesää teille!

    -Anni + lauma

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä Nerppis kasvaneen taas kovasti - ja on tosiaan neitosella jo turkkiakin. Jattunenkin on kuvista päätellen nyt hyvässä turkissa? Ilmeisesti nähhään viikonlopun Oulun näytelmissä? Turistaan siellä lissää. =)

    VastaaPoista
  3. Voi että kun Jade on kuvauksellinen! Ja Nera on todella suloinen :)

    VastaaPoista
  4. Joo, nämä ovat mun hevilettejä ja tukkajumalia ;)

    Jade on kesäturkissa. Karvaa on, mutta ei ihan niin paljon kuin talvisin. Jiillä näyttäis olevan sellainen perinne, että keväällä on sellainen semi-turkintiputus ja syksyllä sitten heitetään loputkin karvat menemään ennen talviturkin tuloa :)

    Harmi oikeastaan, ettei meillä ole nyt näyttelyitä tulossa, kun Jii sattuu olemaan noinkin hyvässä kesäturkissa. Jospa se olisi ensi kesänäkin ;)

    Jade ja Nera kiittävät Teveä kivasta kommentista ja toivottavat niin Tevelle kuin Annille, Giralle ja Vinkallekin oikein mukavaa loppukesää...!

    Nähdään näyttelyssä, Bamse! :)

    VastaaPoista