lauantai 20. lokakuuta 2012

10 000 rikki - blogihistoriaa

Laskurini mukaan blogissani on käynyt 10000 vierailijaa :-D Kolme vuotta ollaan Bloggerissa pidetty majaa ja siitä lähtien tuo laskurikin on mitannut visiittejä. Tuskin se sataprosenttisen luotettava on, mutta kyllä täällä blogissa vierailijoita käy - tarkoituksella tai sitten muuten vain on eksynyt tänne ;-)

Tässä muutama erikoisempi hakusana, millä blogiin on löydetty:
- hyvä kamera
- hyvä kuva minusta
- runoja menneestä kesästä
- treenattu vartalo (heh)

Blogin starat

Yleisimmin sivuille on kuitenkin tultu googlehaulla "jade ja nera". Myös "belgianpaimenkoirat", "belgianpaimenkoirapennut" ja näyttely- ja agilitysanastoon kuuluvilla sanoilla on saattanut löytää tiensä tänne.

Suosituin julkaisu on ollut TOP 10-listani lempikoiraroduistani, se on luettu 204 kertaa. Neran oma sivu on katsottu peräti 665 kertaa ja Jaden sivu 528 kertaa. Niiden jälkeen eniten on luettu esittelyä (434 osumaa), Neran näyttelyarvosteluja (114 osumaa) ja nyt tuo Pentuja-sivu on ollut melko kiinnostava - parissa viikossa se on kerännyt jo 64 katselua.

Suomen lisäksi vierailijoita on ollut pääasiassa Yhdysvalloista (Bloggerin oman laskurin mukaan 1112 ja lippulaskurin mukaan 484). Etelä-Korea tekee myös piikin tilastoihin, koska jotkut huijaussivustot linkittävät blogia tai niiden kautta tulee ns. haamuvierailijoita. Tuskin kukaan etelä-korealainen on ihan tarkoituksella tänne blogiin tupsahtanut :-D Jenkkivierailijat tulevat taas facebookin kautta.

Moni ennen aktiivinen bloggaaja on siirtynyt kokonaan facebookkiin tai laittanut treenipäiväkirjansa salasanan taakse. Minä pidän blogia pääasiassa itselleni, mutta koska tykkään itsekin lukea toisten koirablogeja, niin blogini on julkinen. Tykkään saada kommentteja tutuilta ja tuntemattomiltakin (niitä saisi tulla enemmänkin!), tykkään kuvien jakamisesta ja koirien kuulumisten (siinä sivussa hieman omienikin) kirjoittelusta. Toisinsanoen, bloggaus jatkuu :-) Ensi vuosi voi olla melko mielenkiintoinen bloggaamisenkin kannalta, saa nähdä :-D

Kiitoskukkanen vierailijoille :-)


12 kommenttia:

  1. Sun blogi on aivan mainio, kiva kun jatkat sen pitämistä :) Ensimmäinen blogi, jota aloin lukemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Enpä varmaan osaisi ollakaan ilman blogia, kun sitä on kuitenkin viisi vuotta jo kirjoitellut...!

      Poista
  2. Treenattu vartalo... Jotenki näin yön pieninä tunteina tuo hakusana herätti pientä hilpeyttä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itseänikin nauratti tuo - on mahtanut olla melkoinen pettymys tuolla hakusanalla pölähtää meidän blogiin :D

      Ja kiva, kun kommentoit :)

      Poista
  3. Jatka samaa rataa. Varmaan sen viisi vuotta olen käynyt lueskelemassa kirjoituksiasi, tosin kommentointia voisin lisätä.
    Varmsti käyn myös jatkossa ihastemassa kuviasi ja lueskelemassa treeni tarinoita, nyt kun itsellekin on tulossa pentu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutut sivut löytyivät linkin takaa, olitte mukana Viikon Koirakuvassa :) Voi miten kiva, että teillekin on pentu tulossa - pitää käydä vakoilemassa blogissa/kotisivuilla sitten milloin ja minkälainen pentu teille tulee. "Auttaa" omaankin pentukuumeeseen...!

      Ja mukava, että jätit kommenttia :)

      Poista
  4. Minä luen sinun blogia säännöllisesti, tuleehan aina uudet päivityksesi (ja monen muunkin blogin) minun lukuluetteloon : ) Kommentointi usein jää, joka on omasta mielestäni koko blogin pitämisen suola. Mukava olisi itsekin lukea muiden kannanottoja omiin teksteihin.

    Naamakirjan tulo näkyi kyllä blogien päivityksissä. Moni on todennutkin, että kun kirjoittaa Facebookiin päivittäin, ei jaksa enää blogia ylläpitää. Itse kuitenkin olen blogien innokas lukija ja yleensä "eksyn" tutun ihmisen blogin kautta ihan ventovieraan blogia lukemaan ja joskus jopa kommentoimaan : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kommentit ovat mukava lisäpiristys blogin pitämisessä - nytkin olen ollut ihan mielissäni, että tämä postaus on saanut kommentteja :)

      Teidän blogiin en ole päässyt vierailemaan helposti, koska minullahan on kaksi blogger-tiliä. Tämä blogi ei liity mitenkään sähköpostiini, jonka kautta sain kutsun seurata Kampraatia. Pitäisi liittää tähänkin blogiin gmail-osoite, niin asia ratkeaisi sillä :)

      Itsekin päivittelen facebookissa aktiivisesti, mutta minusta se on paljon "persoonattomampi" kuin blogi. Blogikirjoituksissa saa sentään käyttää hieman luovuuttakin - fb:ssä kaikki tiedottaminen on vain muutaman rivin varassa :P

      Surffailen paljon netissä etsimässä uusia blogituttavuuksia. Etenkin belgianpaimenkoirablogit kiinnostavat sattuneesta syystä ja tietysti tuttujen blogit. Sheltti- ja bc-blogeja luen myös mielelläni ja oikeastaan kaikki paimenkoirat kiinnostavat :) Mukava on myös lukea ihan erilaisten rotujen (esim. arktiset ja alkukantaisemmat) omistajien mietteitä. Oikeastaan olen siis aikalailla kaikkiruokainen blogien suhteen :D

      Poista
  5. "Ensi vuosi voi olla melko mielenkiintoinen bloggaamisenkin kannalta" - mitää, uteliaisuus heräsi! :D

    Muakin huvitti suuresti tuo hakusana "treenattu vartalo", jolla teidän blogiin on löydetty! :D Noi on aina jotenkin hirveän hauskoja, millä jollain sanoilla eksytään joihinkin blogeihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My lips are sealed ;) No ei vaan ihan pentu-uutisia tulee varmaan kirjoiteltua paljonkin, mikäli meidän pentusuunnitelmat toteutuu ja agissa olisi myös tarkoitus startata ihan virallisestikin ym.

      Tuo ei ole edes pahin tuo "treenattu vartalo. Sensuurin vuoksi en voinut julkaista niitä pahimpia :D

      Poista
  6. Joo itsekin tässä yksi kaunis päivä katselin tietoja blogista, paljon on ihmisiä kiinnostaneet Gittan sivut ja Tildan pentue... mutta nyt on näköjään haettu myös sanalla "koko nimi + agility"... ja agilitypostauksia onkin luettu tiuhaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, noita tilastoja on ihan mielenkiintoista seurailla :) Hyvä ominaisuus bloggerissa sekin. Tosin Vuodatuksessakin taisi olla samantyyppinen.

      Poista