lauantai 27. lokakuuta 2012

Näitähän on yksi liikaa!

Tätä kirjoittaessani jaloissa pyörii kolme belgianpaimenta. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että kolme belkkaria yhdellä ihmisellä on sulaa hulluutta ;-) Vaan mistäpä sitä koskaan tietää. Never say never ja niin edelleen.


Kaivon kannella Nera & Jade, maassa Tilli

Onneksi tilanne on tilapäinen :-D Yön yli hoidossa meillä on Tilli, pikkusiskoni 4-vuotias grotskunarttu. Täällä maalla kun ollaan, niin on kolmellakin koiralla tilaa juosta. Näiden kolmen lempileikki on juosta pihaa ja taloa ympäri, niin että Jade juoksee joukon edessä. Jade on jengin pomo ja sen verran tiukkapipoinen akka, ettei hevillä johtajan paikkaa ole luovuttamassa. Leikissä onkin tarkka järjestys, vaikka ulkopuolisen silmin tämän kolmikon piharalli voi näyttää täysin päättömältä menolta. Jade päättää vauhdin ja suunnan, Tilli ajattaa takaa ja Nera juoksee jengin jatkona ja luulee olevansa kovastikin leikissä mukana, mutta tosiasiassa Jade näkee vain Tillin ja Tilli Jaden. Pääasia, että kaikilla on hauskaa ;-)

Ralli alkakoon!

Eilen oli tullut Oulussakin lunta. Täällä on vain ollut pakkasta, liki 10 astetta, mutta ei lunta. Saadaan siis odottaa koirien lumiposeerauskuvia vielä hetken aikaa.

Muutaman pakkaspäiväkuvan otin, kun valokuvauskurssilla oli aiheena viiden kuvan sarja omasta päivästä.

Poroja pellolla

Alimmissa kuvissa Jade ja Nera puuhailevat aamuisella pihalla, lelujen parissa. Jäistä palloa on vähän huono potkia, mutta kyllä siitä vielä ilo irti saadaan. Jade kantaa palloa pihalla ja sen rähjäisestä ulkonäöstä päätellen (pallon siis) myös maistelee palloa välillä :-)


Molemmat tytöt ovat aloittaneet karvanlähdön. Nera on omansa jo lopettanutkin, aivan nakuna siis mennä viilettää (onneksi Hurtan mantteli on jo tilattu) ja näin ollen juoksuakin voidaan odotella parin kuukauden sisään - jännää...! Tosin nyt kun Jade on leikattu, niin nähtäväksi jää millaiseksi Neran juoksukierto muodostuu. Viime juoksu Neralla oli kesäkuussa ja väliä edelliseen puoli vuotta.


2 kommenttia:

  1. Kolome pölökkäriä vois olla aika suicidal-määrä. :DDD Siitä ois tietty apua, jos asuisi jossain syrjemmässä ja ois iso aidattu piha yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, jos asuisin ihan korvessa, niin kolmekin menis mainiosti :) Hyvä pointti. Ja jostain löytäis tarpeeksi suisidaalisen kepon, niin vois ottaa vaikka viisikin pölkkäriä!!!

      Poista