maanantai 2. heinäkuuta 2012

Irtoamista ja väärän puolen harjoittelua

Koska tällä viikolla meillä jää Neran kanssa ohjatut agitreenit välistä, niin kävimme tänään harjoittelemassa esteitä itseksemme. Suunnitelmat olikin valmiina, eikä esteitä tarvinnut sen kummemmin siirrellä. Lämmintä oli +20 astetta ja ihan kesältä tuntui taas vaihteeksi. Ei kylläkään mikään paras sää agilitylle, kun oli hiostavan kuuma ja juostessa tarkeni sitäkin paremmin :D Nera on ns. karvaton, mutta on sillä tuota karvaa kuitenkin sen verran, että kuumahan silläkin oli. Siksi yritin pitää treenit nopeina ja huolehdin, että saimme molemmat riittävästi nesteytystäkin.


Harjoittelimme irtoamista. Irtoamista kaukaa putkeen, ohjasin molemmilta puolita. Tässä ei ollut hirveästi väärintulkitsemisen vaaraakaan, koska putki oli suora ja muut esteet kaukana. Sitten irtoamista kolmen hypyn verran namialustalle, siinäkään ei ollut hankaluuksia. Ja muistin ohjata myös siltä väärältä puolelta. Eipä Nera kylläkään paljoa minua katsellut, kun namialusta veti puoleensa magneetin lailla.

Sitten pujottelua, missä Nera on edistynyt valtavasti. Pujottelun jälkeen otettiin hyppy+putki yhdistelmää, niin että Nera sai irrota namialustalle. Molemmin puolin ohjasin ja hyvin sujui. Pari kertaa otettiin A-este ja sitten A:n alla olevaa putkea, mikä olikin tosi hankala, koska Nera halusi välttämättä mennä A:lle. Se piti viedä melkein putken suulle asti, että malttoi mennä putkeen asti.

Lisäsin sitten vielä tuohon putkeen kaksi hyppyä, joille ohjasin kummaltakin puolelta. Hieman kömpelömpäähän se oli oikealla ohjattuna, mutta lisää harjoittelua vaan :)

Treenin jälkeen Nera käväisi uimassa Kuivasjärvessä ja pääsi siitä hyvästä vielä suihkuun kotona - ei nimittäin ole puhtaimmasta päästä vesi tuossa rapakossa. Mutta pakkohan toinen oli päästää viilentymään ja mukavasti se siitä viilennyksestä piristyikin.

Huomenna mennään ottamaan jälkitreenit Saaran ja koirien kera. Kiva saada erilaista harjoittelua maastoonkin. Siitä sitten raporttia jossain vaiheessa :)

Jade
Ja loppuun marmatusta kuvat.fi-palvelusta: sen uudistukset ovat mielestäni todella typeriä ja mainoksiakin on nyt kaksinverroin enemmän (ja aika kummallisiakin mainoksia, ottaen huomioon, että se on kuvagalleria ja kaikenikäiset voivat sitä käyttää). Tarkoitus lienee, että ilmaisversion käyttäjät joutuisivat päivittämään maksulliseen versioon ja senkin hinta on noussut sikamaiseksi. Pitääkö tässä palata Picasan käyttäjäksi... Plääh. Kaikki turhanpäiväiset uudistukset ovat sieltä ja syvältä, varsinkin kun käytettävyys ei parane ollenkaan - päinvastoin, kaikki on hankalampaa ja monimutkaisempaa. Kuvien tietojakin (jotka kuvaajana minua kiinnostavat) pitää kaivella esiin erikseen näkymään, kun ennen ne sai kuvan alle. Todella surkeita uudistuksia tuossa osoitteessa. Alla olevaa kuvaa paremmin en voisi fiiliksiäni asian suhteen tiivistää...3 kommenttia:

 1. Tämä on vähän offtopic, mutta osaatko suositella hyvää ja halpaa yöpymispaikkaa Oulusta, sellaista johon voi mennä koiran kanssa? Ollaan lähdössä reissuun ja mahdollisesti haluan yöpyä Oulussa paluumatkalla, riippuu siitä palataanko kotiin suoraan Taivalkoskelta vai teenkö mutkan esim. Rovaniemelle (sieltä on jo turhan pitkä matka ajaa yksin tänne etelään).

  Tajusin juuri kun luin kysymykseni uudestaan kirjoitusvirheiden varalta, että tuo on oikeasti aika hankala kysymys - itse en osaisi suositella omasta kotikaupungistani kenellekään yöpaikkaa, koska täällähän yövyn tietysti aina omassa sängyssä. :D Mutta kysytäänpä kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heititpä pahan... Itse majoitun aina leirintäalueilla koiran kanssa, ne on edullisia ja useimmiten koiraystävällisiä. Nallikarissahan on täällä leirintäalue ainakin.

   Hotelli Turisti on edullinen ja sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä, mutta en tiedä ottavatko sinne koiria. Muuten mahtaa olla aika perussettiä Scandic-hotelleja jne.

   Tosiaan hankala suositella omasta kaupungista, mutta Nallikarin leiriskälle minä suunnistaisin, jos tänne vierailulle olisin tulossa :)

   Poista
  2. Kiitti! Pistän muistiin tuon Nallikarin.

   Poista