lauantai 14. heinäkuuta 2012

Meillä juostaan

Nera sitten aloitti juoksun. Tähän asti juoksuväli on ollut tosiaan yli vuoden reilustikin ja tämä onkin Neran kolmas juoksu. Edellinen juoksu oli tammikuussa, joten noin 6kk jäi nyt väliksi. Jännä nähdä milloin seuraava juoksu tulee, pysyykö väli tässä puolessa vuodessa niinkuin Jadella.

Nera todennäköisesti astutetaan seuraavasta juoksusta, mutta siitä (ja tulevasta isäehdokkaasta) lisää sitten myöhemmin.Tänään oli aikomus mennä kuvailemaan Oulun KV-näyttelyyn belgikehiä, mutta edellinen ilta venähti hauskassa seurassa pitkäksi ja aamulla nukutti niin makeasti, että jäi kuvailut tältä erää. Nerppua ei oltu ilmoitettu, koska ilmottautumisaikaan arvelin sen olevan nollaturkissa kesällä - mikä nyt ei ihan pitänytkään paikkaansa. Turkki on ihan jees, joten sen puoleen näyttelyyn olisi voinut mennäkin.

Nyt jäädään juoksutauolle ohjatuista treeneistä. Kotosalla hiotaan AVO-liikkeitä kondikseen ja hömpötellään aksaakin vähän kotikutoisilla esteillä. Jälkeä ja esineruutua otetaan myös ensi viikolla :)


2 kommenttia:

 1. Oo, teilläkin siis pentuja tulossa :-)
  Katsellaan sitä tokoilua joskus myöhemmin, mutta Zippy ei ole yhtään tokokoiran tyyppinen, ettei minunkaan mehut riitä sen kouluttamiseen.

  Jos Iitu on kesällä luonani, voisi jotain kivaa ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, viestitellään tokoiluista :)

   Meille on tulossa pentuja joskus ensi vuoden aikaan. Mukava sitten seurata pikkuriiviöiden kasvua :)

   Poista