maanantai 14. toukokuuta 2012

Hyvällä tuulella


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).”

Tämän haasteen olen nähnyt jo monen blogissa, ja Pamu haastoi meidätkin mukaan  Olen taas hirmutylsä, enkä jatka haastetta eteenpäin kenellekään, vaan jätän haasteen avoimeksi - kuka tahansa voi tämän bongatessaan ottaa osaa haasteeseen :)Hyvän mielen asioita:

1. Luonto
Luonnossa liikkuminen on terapeuttista ja eheyttävää :) Luonnon kauneus inspiroi ja antaa voimaa ja energiaa.

2. Jade & Nera
Ei voi hymyilemättä katsoa näiden kahden riemukasta leikkiä keskenään. Ihanat, uskolliset ystävät, jotka toki harmaita hiuksiakin aiheuttavat, mutta myös sitä hyvää mieltä rutkasti :)

3. Valokuvaus
Harrastus, jossa voi aina oppia uutta ja missä saa käyttää mielikuvitusta ja luovuutta :) Kamera kaulassa on pakollinen asuste. Aina sitä täydellistä kuvaa metsästämässä ja paremmasta putkesta haaveillen ;)

4. Vuodenajat
Suomessa parasta on kaikki neljä vuodenaikaa. Rakastan kevään tuoksua, kesän lämpöä, syksyn värejä ja talven tunnelmaa.

5. Puusauna
Puusaunaa on ihana lämmittää ja siellä on tietysti maailman parhaimmat löylyt. Pulahdus jokeen ennen saunaa tekee kokemuksesta täydellisen :)

6. Joulu
Olen ehdottomasti joulufani, mutta en mikään täydellisyyden tavoittelija siinäkään - parasta joulussa on hyvä ruoka, läheiset, tunnelma ja musiikki.

7. Takkatuli
Tunnelmallinen ja vilukissan paras kaveri :)

8. Komedia
Rakastan kunnon sitcomeja, amerikkalaista stand up-komediaa, roasteja, leffoja ja rakastan nauramista. Arkielämän komedia on kylläkin toisinaan/monesti vielä parempaa :D

9. Bloggaus
Blogia olen kirjoittanut kuuden vuoden ajan, lähinnä omaksi ilokseni ja on aina mukava palata vanhojen muistojen ja kuvien pariin. On aina myös mukava tavata uusia ihmisiä, jotka ovat blogissa vierailleet ja tietävät minut & blogin päätähdet sitä kautta. Blogi on pitkäaikaisin päiväkirjani, joka on avoin kaikille.

10. Onnistuminen/itsensä ylittäminen
Paras tunne maailmassa :) Kaikesta oppii.


4 kommenttia:

 1. "Onnistuminen/itsensä ylittäminen
  Paras tunne maailmassa :) Kaikesta oppii." Eipä tässä voi ku nyökytellä. Tai no... ehkä on asioita ja tilanteita, joista ei oikeesti opi yhtään mitään. Ne pitää vaan kestää ja toivoa, ettei joudu samaan tilanteeseen uudestaan. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yritän kovasti miettiä mitä eilisestä opittiin :D

   Poista
 2. Tän mä olen melkein kirjoittanut mutten vielä julkaisut. Odotan vielä hyvää ajankohtaa, kun pentukiireiltä ehtii. Voin allekirjoittaa monia asioita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukava aina välillä osallistua näihin erilaisiin haasteisiin - tuo mukavaa vaihtelua pelkkien koirajuttujen keskelle :)

   Poista