keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Hyvä palkka - hyvä treeni

Kun jaksaa vähän panostaa tuohon palkkaamiseen ja palkkaamisen etukäteen suunnitteluun, niin johan löytyy virtaa ja tekemisen intoa taas pikkumustasta. Meillä oli oikein sypäkät treenit tänään ja hyvää häiriötä vähän jokapuolella.

Aloitimme paikallaololla, missä häiriönä oli krikettipeliään aloitteleva joukko intialaismiehiä noin 15 metrin päässä meistä. Paikallaolon pituus noin kaksi minuuttia ja hyvä suoritus kovasta häiriöstä huolimatta. Palkka odotti repussa.

Sitten seuraamista krikettityyppien vierestä ja siinäkin Nerppu malttoi pitää kontaktia. Vire tuntui olevan heti alusta kohdillaan, ja se todennäköisesti johtui siitä, että A) Nera oli nälkäinen (iltaruoka saamatta) ja B) ennen tokoilun aloittamista tein vähän mielikuvaharjoittelua ja sain itsenikin hyvään vireeseen.

Vaihdettiin paikkaa ja siirryttiin läheiselle nurmikentälle, minne oli tullut viisi koirakkoa treenaamaan. Alkuun otin sivulletuloja ja perusasennosta maahanmenoa ja istumista, missä Nera monesti hidastelee, jos häiriö on liian paha. Tätä otin takapalkan kanssa ja Nera keskittyi hienosti.

Sitten paikallaolo, missä Nera oli aavistuksen levoton ja haisteli maata. Pitää nyt ottaa eripituisia paikallaoloja erilaisilla alustoilla - nurmella ei olla tehty paikallaoloa pitkään aikaan. Eipä tuota nurmikkoa ole oikein ollut näkyvissäkään pitään aikaan ;)

Takapalkan kanssa liikkeestä seisominen ja maahanmenot. Ihan superhienot ja nopeat.

Paikallaolo istuen ja sitten luoksetulo, joka oli todella vauhdikas Nerpputyyliin :)

Nouto oli ihan ok suoritus - lähti vähän hitaasti kapulalle, mutta palautti vauhdikkaasti ja hyvin piti kapulaa. Jos tälleen tekisi kokeessa, niin erittäin tyytyväinen olisin.

Loppuun otin häiriössä sivulletuloja ja maahan menemistä perusasennosta. Siitä sitten loppupalkalle, mikä repussa odotteli. Vire pysyi koko treenin ajan hyvänä ja palkkaus oli todella onnistunutta. Nyt pitää ennen koetta saada hyppytreeniä alle ja panostaa palkkaukseen ja vireeseen, liikkeet kun on hallussa.

Kuvat on Leppiniemen reissulta ja Nerpun tassu on paketissa anturahaavan takia. Haava alkaa olla jo arpeutumassa, joten hyvältä näyttää sen suhteen.

Taiga Doo's Desiree - Tilli
Nerppu tassu paketissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti