perjantai 25. toukokuuta 2012

Esineitä etsimässä

Tänään käytiin ottamassa esineruututreeniä ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Viime vuonnahan lumet sulivat paljon nopeammin ja maastoon päästiin kuukautta aiemmin. Nyt täällä on metsissä jo sen verran kuivaa, että sinne pääsee helposti treenailemaan.

Tarkoituksena oli, että tänään otetaan esineruutua ja huomenna/ylihuomenna ajetaan kauden ekat jäljet. Tein vähän normaalia pienemmän ruudun kuivaan kangasmetsään. Nera sai aloittaa ja sille vein ruutuun kaksi esinettä, toisen melkolailla keskelle ruutua ja toisen vasempaan laitaan.

Hyvin Neralla oli muistissa mitä esineruudussa tehdään. Se haki alle minuutissa molemmat esineet. Vauhtia siis riitti ja nokka pelasi :D

Jade keräsi vähän kierroksia odotellessaan omaa vuoroaan, mutta hienosti Jadekin löysi ensimmäisen esineen. Toisen sen kävi välittömästi merkkaamassa, mutta päätti sitten vähän rundata ruutua läpi, josko jotain parempaa löytyisi. Piti lähettää se uudelleen toinen esine hakemaan. Ei vain akka meinannut uskoa, etteikö ruudussa olisi ollut vielä jotain todella jännää. Kyllä se sitten sen toisenkin esineen toi sieltä, mutta melko tyypillistä Jadea se ruutukaahailu taas oli :D Pääasia, että Jadella oli hauskaa.

Huomenna sitten käyn polkemassa jäljet valmiiksi, niistä raporttia myöhemmin :)

Pikku-Neepu leikkii

Tottista (etenkin noutoa ja paikkallamakuuta) treenataan illalla. Paikkista pyrin nyt vahvistamaan vähän joka käänteessä. Uusia kokeita on kuitenkin tulossa, enkä haluaisi kokeiden kosahtavan epäonnistuneeseen paikallaoloon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti