lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tokoiluhöpöilyt

Aamusella lähdimme kävelylle Oinaansuon puolelle, tarkoituksena tutkailla uusia lenkkipaikkoja ja tokoilla jotain pientä talsimisen lomassa. Koska koko viikko on ollut kirpeän kylmä, tällä kertaa varustauduin kunnon vaatetuksella ja laitoin vielä treeniliivin päälle - tottakai tänään asteet olivatkin nollan tuntumassa, aurinko paistoi lämpimästi ja viime päivien pureva tuuli oli lauhtunut, kuumahan siinä siis tuli ;)

Tokoilimme vähän hömppis-fiiliksillä koirapuistossa, kun se sattui olemaan tyhjillään. Tarkoitus oli vain pitää hauskaa ja saada ehkä jonkin sortin häiriötäkin liikkeisiin. Häiriöstä ei ollut tietoakaan, mutta kunnon höpöttelyt saimme aikaiseksi.

Ruutua treenattiin "alustan" kanssa. Ruutu-alusta viiden metrin päähän, Jade perusasennosta ruutuun, koskee alustaa tassulla tai kuonolla, ja takaisin namin hakuun. Jade rakastaa ruutua, kuten muitakin vauhtiliikkeitä esim. noutoa. Ruutua otettiin useampi toisto.

Sitten seuraamiseen lähtö, palkkana patukan repimistä. Paikan ja kontaktin treenaamista. Väliin pitempää pätkää täyskäännöksineen molempiin suuntiin. Leikkipalkka nostaa kivasti virettä seuraamisessa ja hyvin Jii tassuttelikin sivulla, pitäen tiivisti katsekontaktin.

Seuraamisessa tein muuten "Pamut", palkatessani Jiitä taaksepäin patukalla ja lennähtäen siitä selälleni! :P Keväänmerkkejä tämäkin!

Paikallaolo oli ok, samoin luoksetulo ja kaukokäskyt.

Muuta ei tällä kertaa otettukaan. Noutokapulaa en jaksanut raahata mukaan, vaikka aioinkin ja tunnarikapulat ovat edelleen vasta ajatuksen tasolla ;) Se metallikapulakin pitäisi hankkia...!


Tokoilun päätteeksi tietysti loikoilua Jaden tyyliin, kevätauringon pilkistellessä verhojen raosta.


Tänään olisi illemmalla Pohjoisen Belgien järjestämä valokuvauskurssi. Jospa sitä oppisi käyttämään kamerasta muutakin kuin automaatti-asetusta ;)

3 kommenttia:

 1. Tokoiluhömpöttelyn nimeen vannotaan täälläkin! On paaaaaaljon hauskempaa kuin "oikea" tokoilu. ;-) Harkittaisko muuten taas niitä yhteystokoiluitakin? Ootteko ensi ma kotosalla klo 18- ? Mulla on taas koutsihuki KAS:n hallilla. Senkin ilkimys, kehtaatkin muistuttaa mun lippojen vetämisestä. ;-)

  VastaaPoista
 2. Jepjep, yhteistokoilut passaa mulle miten vaan, iltaisin mulla on aikaa ja voi olla myös nyt taas aamupäivisin, kun jakso vaihtuu koulussa ja lukkari muuttuu :)

  Ollaan maanantaina kotona, teretulemast tänne päin Pohojolaa :P

  Mulla tuli heti mieleen se sun komea kaatuminen, kun itse olin vielä ilmassa vasta maata kohti menossa...! Vaarallista tuo tokoilu!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva reissu varmasti! (: Jade ottaa selvästi vähän rennommin treenailun jälkeen. ;) Jade makaa ihanan punaisella sohvalla.

  VastaaPoista