perjantai 6. maaliskuuta 2009

Loman loppu

Täällä pohjoisessa on vietetty tällä viikolla hiihtolomaa, joka nyt lähenee uhkaavasti loppuaan. Allekirjoittanut pakkasi matkalaukun, kameran ja koiran mukaan ja suunnisti vielä vähän pohjoisemmaksi lomaansa viettelemään mökkimaisemiin.

Alkuviikosta saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja loppuviikolla plussakeleistä. Tuntui ihan keväältä! Kamerakin ulkoili tiuhaan ja muutama (pari sataa) kuvaa tuli napattua. Lisäilen kuvat meidän galleriaan kokonaisuudessaan tässä viikonlopun aikana. Galleriaan tulee myös vanhempia kuvia, vuodelta 2006 asti! Siitähän tuntuu olevan jo ikuisuus... ;) Löysin nimittäin mökiltä CD:n, johon oli poltettu Jaden pentukuvia. Luulin jo, ettei minulla sellaisia ihanuuksia enää olekaan. Myös pentukuvia siis luvassa, ihan ennennäkemättömiäkin! Niitä pistän blogiinkin myöhemmin muutaman, kaikkien meidän pentukuumeisten iloksi...!

Lomaan mahtui lenkkeilyä niin metsissä kuin joen jäälläkin. Jade sai leikkiä Dinan, Tilli-pikkusiskon ja naapurin Viivi-bichonin, sekä tietysti kaksijalkaistenkin kavereiden kanssa. Erinomaisen hyvin Jade viihtyy myös itsekseen isolla pihalla, mihin lumi oli tehnyt sille tähystystornin portin pieleen. Siinä oli hyvä päivystää maaseudun tapahtumia, ja toki ilmoittaa kaikesta vähän epäilyttävästä...! ;)

Viikonloppu sujahtaakin sitten aika rennoissa tunnelmissa, nautitaan loman loppupäivistä! Ensi viikolla jatkuu taas opiskelijan arki.

Loma oli ihana ja tuli sopivaan saumaan. Akut on nyt ladattu (paitsi kameran) ja virtaa piisaa! Ainaskin meidän Jiillä :)

3 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti ollut ihana mökkiloma! Koirien ilmeistäkin näkee, että kivaa on ollut. :)

  Jäärundailukuvista tuli haikea fiilis. Harmi kun jäi tänään lenkkeilyt väliin. No, jossain vaiheessa beegiläiset pääsevä't sitten revittelemään jäälle useamman lenkin edestä. :D

  Viikonloppuhauskaa teille! T. Pamu ja co

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti treffataan paremmalla ajalla :) Jiillä olisi tietty riittänyt paukkuja Poppasen kanssa riehumiseen myös, vaikka hiihtolomalla tuli tuota riekkumista harrastettua ihan kiitettävästi.

  VastaaPoista
 3. Jade, sä oot kyllä tosi kaunis koira! :)

  VastaaPoista