sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Photoshoppailua

Vielä photoshop-harjoittelua. Uusi ohjelma minulle, mutta hyvillä ohjeilla sain jotain aikaiseksikin :)

Yllä alkuperäinen, alla photoshopattu versio.

6 kommenttia:

 1. Kiitos onnitteluista! :) Mekin ihmeteltiin sitä perustelua sijoittaa koirat, mutta niin sillä kertaa...

  Mä muuten katselin noita sun ottamia kuvia, ja ihan hyviähän ne on! Olisit tyytyväinen vaan, toiset ei osaa tuonkaan vertaa... ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo alin kuva Popsusta on minusta hyvin onnistunut, vaikka olosuhteet eivät todellakaan suosineet mustien beegiläispörriäisten kuvaamista. ;-) Jatkamme kuvaus- ja kuvankäsittelyharjoituksia tällä viikolla! 8) Yritin rimpautella sulle viijen pinnassa, kun ehin sitteki hakea Popsun kotoa. Tokoiltiin hallilla, kun se oli jostain syystä kuudelta vapaana.

  VastaaPoista
 3. Olin lenkillä Jaden kanssa, mulla ei oo koskaan puhelinta mukana ulkona. En viitsinyt sitten soittaa takaisin kesken teidän treenien.

  VastaaPoista
 4. En usko ;) Se on vaan Onnin rähmien + kuonon pyyhintä unien jäljiltä eli todennäköisesti herkkuluu unia :D

  VastaaPoista
 5. On se ihan käsittämätöntä miten jotkut koirat pysyvät paikallaan valokuvissa! Nuohan on ihania kuvia!
  Meillä käy niin, että heti jos komentaa koiraa olemaan paikallaan, niin se kyllä on liikkumatta(yleensä, ainakin hetken), mutta siihen liittyy sellainen "käännän pääni pois välttelevästi ja kyyhötän kuin selkään saaneena kunnes saan taas luvan liikkua" -ilme. Että ota sitten siinä kuvia...

  VastaaPoista
 6. Näissä kuvissa oli avustaja (Paula, koirien omistaja), joka höpötti koirille sivusta. Poppanen taas taitaa alemassa kuvassa katsella kauempana olevaa koiraa - siitä siis ryhti ja tarkkaavaisuus ;)

  Jadea saa valokuvatessa komentaa välillä istumaan kunnolla, kun se alkaa varsinkin ulkona venkuloimaan ja syömään lunta, haistelemaan nurmikkoa ym... Koiria kuvatessa yleensä sadasta otoksesta 10 on kivaa, muut joutaa saman tien roskikseen :P

  VastaaPoista