maanantai 16. maaliskuuta 2009

Running, jumping and standing still

Viime päiviin on mahtunut paljon liikettä tassuille ja jaloille. Ollaan tavattu kamuja, tutkailtu uusia lenkkeilymaastoja, tokoiltu, koirapuistoiltu. On ihanaa asua paikassa, jossa on metsää lähellä ja koira saa juosta vapaana - Jade on onnellisimmillaan viilettäessään vapaana tuhatta ja sataa, pää viidentenä tassuna, ehkä vielä kivan koirakamun takaa-ajamana ;)

Uusia maastoja tutkaillessamme rämmittiin ja koluttiin ojia myöten tämä vielä uudehkolta tuntuva asuinseutumme. Löytyi paljon hyviä metsäpolkuja ja, tietysti, mielenkiintoisia kuvauspaikkoja!

Tänään Jade pääsi taas leikkimään bestiksensä kanssa, kun Pampsukka ja Pontikka tulivat testailemaan meidän metsäpolkuja iltasesta. Pari tuntia vierähti mustaturkkien suihkiessa pitkin poikin kapeita kujia pimenevässä metsässä ja kaksijalkaisten pohtiessa syntyjä syviä. Kiitos mukavasta illasta, kamut!

Kaksijalkaisia puhututti mm. tuleva valokuvauskurssi, johon olemme Pamun kanssa ilmottautuneet. Tuolla kurssilla perehdytään tietenkin koirien valokuvaamiseen ;)2 kommenttia:

  1. Pontikka kiittää spurttailukuomaansa vauhdikkaista takaa-ajo- ja riehuntaleikeistä! :D Ja se kaksijalkainen kiittää toista samanmoista keskustelutuokiosta. On kyllä mukavaa, että Sari sai valokuvauskurssin pystyyn. Odotan kurssia innolla! Jokos oot ne kotitehtävät tehnyt? Jos oot, niin saanko luntata? 8o)

    VastaaPoista
  2. Ai joo.. mää TAAS unohdin ne läksyt samantien. Pitääpä tutkailla niitä tuossa illemmalla (arvaa muistanko...??).

    Toki saa luntata, ollaan sitten väärässä yhdessä :P

    VastaaPoista