sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Minä myös!

Liityin Facebookiin :P

Erään kauempana asuvan ystäväni pyynnöstä/kehoituksesta/ vaiko komennosta päätin liittyä. En ole hirveän vakuuttunut naamakirjasta, mutta jonkin verran tulee varmaan sielläkin käytyä. Lisäilin sinne pari kuvaa ja liityin kansainvälisiin belgiharrastajien ryhmiin, joissa voi keskustella rodusta ja jakaa valokuvia.

Blogin osoitteenkin laitoin näkyville, josko joku vieras eksyisi tänne ja jättäisi vaikka kommenttiakin, vink vink ;)

Ihan mielenkiintoista katsella ulkomaalaisia belgejä omistajineen, lukea heidän kokemuksiaan rodusta. Kaikennäköisiä karvakuonoja noihin yhteisöihin mahtuu... Ja siis koiria tarkoitan ;) Paremmalla ajalla selailen yhteisöjä ja kuvia tarkemmin. Tänäänhän pitäisi saada tehtyä koulutehtäviäkin koneella...! Ja siivota.

Mutta sitä ennen taidan vielä lisätä pari kuvaa tuonne naamakirjaan...

7 kommenttia:

 1. Nääpä oot ollu reipas! Pittäis vissiin munki suorittaa sukellus naamakirijan koukuttavvaan maailmaan. ;-) Sitte voitais sitäki kautta jutskailla! :D

  VastaaPoista
 2. Joo sun täytyy liittyä, että saan kavereita sinne :)

  En mää kyllä ihan täysin myyty ole, blogi on mun mielestä selkeämpi ja visuaalisempi tapa julkaista kuvia ja juttua, mutta kyllähän se tollaisena meilin jatkeena kai menee. Kyllä mää oon käynyt tänäänkin monta kertaa kurkkaamassa onko siellä mitään uutta, että koukuttava se ainaski on ;)

  VastaaPoista
 3. On tuo naamakirja ihan kätevä,vaikka pitkään vastustelin miekin sitä. Ihan kiva tavata sitä kautta vanhoja tuttuja ja lenkki ja muita hommia sovittua kavereiden kanssa,säästää puh.laskuissa.=)

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä ihan kiva tuo facebook, näin parin päivän kokemuksella :)

  Mää oon vaan niin vastarannankiiski, että hangoittelin pitkään vastaan, mutta esim. koulupäivänä (ts. tunnilla) tuolla viettä aikaa ihan mielellään :D

  VastaaPoista
 5. Myö ollaan myös siellä. Heitin siulle viestiä. :-)

  VastaaPoista
 6. Mä löysin sut sieltä ihan sattumalta, ennen kuin luin ees tän blogikirjoituksen :D

  VastaaPoista