torstai 26. maaliskuuta 2009

Pallohullun päiväkirja

Pallokollaasi klikkaamalla suuremmaksi :P

Mutta mihin se pallo sitten joutuikaan...? Pelastuskoirat apuun!

12 kommenttia:

 1. Kyllä näkyy pallo todellakin olevan lempparilelu. Mainiota menoa!=D

  VastaaPoista
 2. Voi tuota Dinaa! Miten sillä onkin kaikissa kuvissa niin anteeksi pyytävä ja nöyrä ilme?! Ilme voisi jopa hämätä, jos et olisi kertonut Dinan _hyvin_ määrätietoisesta ja omapäisestä luonteesta. ;) Jattusella taas on tyypillinen pallohullun katse - jollainen on usein meidän Hipallaki. Mulla täällä kuume jyllää. Toivottavasti oon hu valokuvauskurssi-kunnossa!!

  VastaaPoista
 3. Jep, Jade on maaninen ja Dina marttyyri :P

  Dina ottaa tuollaisen ilmeen aina, kun sen pitää olla Jaden kanssa tekemisissä ;) Dee haluaisi olla maailman ainoa koira, kaikkien palvoma tohvelisankari!

  Tosin tuolla reissulla Dina leikki Jaden kanssa paljon - mitä se ei yleensä viitsi juurikaan harrastaa! Eli alakuloinen "sori, että oon olemassa"-ilme hämää vähän ;)

  Voi, toivottavasti paranet huomiseksi! :) Mää jatkan täällä toisenlaisen kuumeilun parissa...

  VastaaPoista
 4. Vooi<3 :D Miten Dina ja Jade osaavatkin olla niin suloisia palloineen. Ihana pallo koirilla, tuollainen keltainen jossa on jotain täpliä? ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, ja tuo pallo vielä VINKUU: toisinsanoen se on maailman paras pallo ;)

  VastaaPoista
 6. Me kyllä tullaan joskus vieraisille, määkin tahdon järkkärin ja hyvän putken, jolla kuvata. Oma on nykyään niin herkkä, että kuva tärähtää pienestäkin. Pitäisi viedä korjattavaksi, mutta maksasi uuden verran. Eikä muutenkaan pokkarilla pysy koiran perässä xP

  VastaaPoista
 7. Pokkari ei tosiaan riitä, jos yrittää kuvata jotain vauhdikkaampaa menoa :) Mutta järkkärissä taas on hirveästi opeteltavaa, mulla ei ole vieläkään auennut kaikki säädöt ja mahdollisuudet - saa nähdä milloin tuota oppii kunnolla käyttämään!

  VastaaPoista
 8. järkkiri ei ole ihan uus tuttavuus mulle, sitä on tullut kokeiltuu. Mutta katsellaan tässä joku päivä, jos sellaisen saisi hankintuu, joko ennen Englannin reissua tai sen jälkeen..

  VastaaPoista
 9. Jee mitä mahtavia pallokuvia. Ja vielä VINKUVA pallo, sen täytyy olla huippu. :) Mutta mihin tämä rakas pallo oikeasti katosi leikin lopuksi, joutuivatko pelastajat kaivamaan sitä Kiinasta saakka?

  VastaaPoista
 10. Pallolle ei käynyt kuinkaan! Se on edelleen mökillä odottamassa uusia leikkihetkiä :) Eli loppu hyvin kaikki hyvin...!

  VastaaPoista
 11. Meinaspas pallolle käyä huonosti. Mitäs teillä on seuraavaksi suunnitelmissa? Voisix alkaa täs kesän korvilla valmentaan mua agilityn saloihin? :)
  Ois Jattustaki mukava nähä livenä..
  Ihanaa kukesä jo kolkuttelee ja alkaa tekeen mieli kovasti jo kaikenlaista harrastamista, näitten kylmien jälkeen.
  elukkatarha kiittää :) ja kuittaa.

  VastaaPoista
 12. Mää en ehkä ole paras koutsi, kun Jiin kanssa ollaan ihan aloittelijoita itsekin tuon agilityn parissa.

  Pamun kanssa me ollaan otettu omatoimisia treenejä aginkin parissa ja kyllähän sinne mukaan mahtuu :) Paulalla tosiaan enemmän kokemusta agilitysta, niin voisi saada jotain järkeviä vinkkejäkin ;)

  VastaaPoista