keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Miten ois juoksukontaktit...?

Ehkä ei kuitenkaan, juoksukontakteja siis :P Agilitypäivitystä tiedossa,  kun illan treenit on tuoreessa muistissa vielä.

Tänään paikalla oli viisi koirakkoa, mutta saatiin silti kivasti tehtyä harjoituksia. Ensimmäisenä otimme pujottelua. Siinä on kyllä vielä tekemistä, mutta Nerppu on jo hiffaamassa ideaa - se ihan selkeästi jo hakee itse kepit ja katsoo vähän menosuuntaankin, sen sijaan, että olisi totaalisen fiksoitunut mun lihapullakäteen ;) Oli puhetta, että Neran kanssa keppejä voisi vielä treenata ajureilla, mikä ei varmaan olisi ollenkaan huono idea.

Kesä ja hyttyset on täällä...!


Ensi viikolla saan kepit pystyyn jo pihallekin, joten ankaraa pujotteluharjoittelua tiedossa :) Mietin ostaisinko 12-sarjan kepit, kun monessa nettikaupassa niitä edullisesti myydään.

Seuraavaksi yhdistettiin keppeihin hyppy, jonka taakse vietiin makupala-alusta. Tässä vaiheessa Nera selkeästi alkoi jo tajuamaan pujottelun ideaa (lamppu syttyi pään yläpuolella), mutta pariin kertaan meinasi karata namialustalle. Sitten saatiin tosi kivoja onnistumisiakin tähän.

Loppuun puomia ja puomilta hyppy. Ajattelin, että tää nyt on pala kakkua Nerpulle, mutta Nera päättikin mennä niin vauhdikkaasti puomin, että kontaktitkin meni juoksukontakteiksi. Siihen ei pyritä, koska sitten mulla ei ainakaan oo mitään toivoa pysyä koiran perässä :D Nytkin teki tiukkaa. Irtoamisessa ei siis ongelmaa, eikä kontakteissakaan, kun muistin, että meillä on sellainenkin käsky kuin "odota" - toimi kummasti ;)

Taas oli tosi mukavat treenit. Mun selkä ei hirveesti tykkää agilitystä, mutta toivon, että sekin tässä kesän mittaan vertyy sen verran, että voidaan syksyllä jatkaa agiakin. Tää on niin hauskaa, ettei voida pelkän tokon varaan jäädä :D

Pikkutottistakin otettiin omaa vuoroa odottaessa. Paikallaolot oli tosi hyviä, samoin jäävät. Huomenna mennään ottaan viimehetken paniikkiviimeistelyt, koska otettiin agissa hyppyä namialustalla ja Neralla jää tuollaiset jutut niin hyvin mieleen, että se voisi ihan hyvin kokeessakin etsiä hypyn jälkeen namikuppia :P
4 kommenttia:

 1. Agilitykärpänen taitaa olla puraissut? ;)

  Tsemppiä ja treeneihin ja erityistsempitykset Jadelle!<3 Onneksi ei oo ihan hirveen paha (ilmeisesti?) tuo Jaden epilepsia, mutta hirveen surullista silti. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agi ei oo niin totista puurtamista ;) No yritetään me toki tokossakin hauskaa pitää, vaan välillä se menee jankkaamiseksi.

   Jaden kohtaukset tuntuu tulevan aina juoksun alla, eli niiden välissä voi hyvinkin olla puoli vuotta täysin kohtauksetonta aikaa. Sen takia Jaden epi ei mielestäni oo pahimmista päästä ollenkaan. Jokatapauksessa seuraavalla ell-käynnillä pitää kysellä lääkityksestä tarkemmin.

   Hirveä harmihan se on, mutta näillä mennään, kun ei muutakaan voida :/

   Poista
 2. Jatsitytsy-raasu :( Toivottavasti kohtausväli pysyis pitkänä. Epi on kyllä niin masentava ja ahdistavakin sairaus, etten sitä toivois yhdellekään koiralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Jade on kyllä ollut tosi iloinen ja aktiivinen oma itsensä, olematta mitenkään hirveän levoton, joten jospa kohtauksia ei ihan hetkeen olisi tulossa. Juoksut sais kyllä kohta tulla, niin tulisi taas (toivon mukaan) pitempi paussi kohtauksiin.

   Poista