maanantai 18. kesäkuuta 2012

Esineruutua ja noutoa + vähän agiakin

Viime viikko vietettiin Yli-Iissä ja kaiken muun mukavan kesäisen puuhastelun lisäksi tuli treenattuakin. Toko SM-kokeen jälkeen tuli pikkuinen hyydähtäminen, mutta eihän sitä malta olla kokonaan treenaamatta sittenkään.

Mäkäräisparven kera käytiin tekemässä esineruutua metsässä. Pakko olla tyytyväinen Neran työskentelyyn ruudussa. Aikaa en ottanut, mutta haki kaksi esinettä varmasti kahden minuutin sisään. Nopeat pistot, hyvät luovutukset ja se vauhti ja tarkkuus ruudussa. Hieno Nerppuli! Jadekin malttoi jättää kunniakierrokset tällä kertaa väliin ja teki sekin kaksi nopeaa, hyvää pistoa. Ensi kerralla pitääkin päästää Jade ruutuun ensimmäisenä, katsotaan mitä Nera on siitä mieltä.


Tottiksessa ollaan treenattu paikallaoloa, kaikkia AVO-liikkeitä sikinsokin sekaisin ja etenkin noutoa, mihin ollaan saatu hurja vauhti aikaiseksi. Kaukot on olleet tosi hyvät, jäävät samoin. Luoksetulon stopissa on vielä hiomista. Pysähtyy kyllä kuin seinään, kun saa suullisen ja käsimerkin, mutta pelkällä suullisella menee läpijuoksuksi ja pelkällä käsimerkillä himmailee muutaman askeleen eteenpäin. Takapalkka ei tässä käy, koska ennakoi liikaa sitten, eikä lähde kunnon vauhtiin.

Projekti "paikallaolo varmaksi" jatkuu edelleen. Paikkista otetaan ihan kaikkialla, eri pituisia jaksoja erilaisissa häiriöissä. Hyvin se pysyy, mutta en kuitenkaan luota lähellekään 100% paikkikseen vielä, joten sulkeiset sillä saralla jatkuu hamaan tulevaisuuteen asti ;)

Jade fiilistelee silmät kiinni


Vireen ylläpitämiseksi mietitään erilaisia palkkaustapoja. Koutsi-Pamu onkin kehitellyt meille uuden palkkausmetodin, jota päästään kokeilemaan keskiviikkona :)

Agitreenit on tältä viikolta peruttu, joten otamme pienimuotoiset agiliitelyt keskiviikon tokojen jälkeen. Pujottelua, puomia ja hyppyjä otetaan ainakin. Ehkä se A-estekin, Neran mieliksi :D Pujottelua ollaan otettu myös möksällä ja se sujuu jo suht sulavasti. Jadeen verrattuna meillä on Neran kanssa kuitenkin olematon vauhti ja desibelitkin ihan nollissa ;) Jadesta kun keppejä ei voi suorittaa kiljumatta. Mutta Jaden puolustukseksi on pakko sanoa, että se suorittaa kepit itsenäisesti ja tosiaan erittäin vauhdikkaasti. Se on taas itselleni positiivinen kannuste, kun olen kepit yhdelle koiralle saanut opetettua noinkin hyvin, niin kyllä me Nerankin kanssa vielä saadaan ne hyvin hanskaan.

Kaunis Nera

Koira-aiheista hieman sivuraiteille: latasin toiselle koneelle kokeiluversion Photoshop Elementsistä ja nyt pystyy paremmin arvioimaan kumman kuvankäsittelyohjelman laittaisin. Photarilla tuli värkkäiltyä uusia bannereita blogia varten. Pääsee taas vähän muokkailemaan blogin ulkoasua rajatuilla taidoillani tietokonejutskissa :D


PS. En tiedä mitä Blogger sekoilee, kun välttämättä haluaa korostaa osan tekstistä värillisellä pohjalla :/ Menköön tällaisena tällä kertaa sitten, kun en jaksa alkaa etsiä syitä moiseen bugitteluun juuri nyt. 
MUOKS. - Sainkin apua ongelmaan, kiitos! :)


5 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia, niinkuin aina :)

  Nuo taustat saa teksteistä muokattua pois kun klikkaa tekstieditorista html-nappulaa ja poistaa KAIKKI ihmeelliset koodinpätkät värjäytyneen tekstin seasta ja ympäriltä :) Mulla on ollut meinaan ihan samaa ongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Pitääpä kokeilla. Harvemmin bloggerin kanssa mitään ihmeellisiä ongelmia on, jos vertaa Vuodatukseen, mutta kyllä tämäkin temppuilla näköjään osaa :D

   Poista
 2. Onnistui :) Eipä tullut blondilla mieleen, että tosiaan HTML:n kautta voi muokata noitakin ominaisuuksia. Siitä on näköjään turhan pitkä aika, kun oon viimeksi värkännyt kotisivujen tai vastaavien parissa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tulevalle kummitätsälle pinkistä lelusta. :o) Toivottavasti purkki-metodi toimii Nerpulla jatkossaki yhtä hyvin ku tänään. Alku vaikuttaa ainaki mainiolta. Kiitos harkkaseurasta kamuset. C U! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mainiot harkat ja mää yritän nyt malttaa käyttämästä niitä purkkeja liikaa, niin pysyy mielenkiinto Nerpulla :)

   Poista