tiistai 12. kesäkuuta 2012

3 x 3

Takana SM-toko reissu Kuopiossa. Tulokset ei meidän tiimin osalta olleet päätä huimaavia, mutta sentään kaikki kolme tekivät tuloksen ;) Kaikille siis kolmostulos, mihin otsikkokin viittaa.

Neralle häiriötä oli varmaan liikaa. Pisteitä en muista, enkä edes nähnyt suurinta osaa yksilöliikkeiden pisteitä, mutta sen tiedän, että häiriö ja huono vire näkyivät kamalana seuraamisena ja paikallaolo nollattiin, kun Nera ei mennyt maahan (ja pöljänä annoin sen kolmannenkin maahan-käskyn).

Poppanen paikallaolossa

Positiivisia puolia oli mm. se, että Nera pysyi paikallaolossa istuen sen kaksi minuuttia. Pysyi kuin pysyikin. Jäävät liikkeet menivät hyvin (niissäkin jätätti seuraamisissa kyllä, mikä varmaan näkyy pisteissäkin) ja hyppy onnistui todella hienosti, vaikka lähetinkin hyppyyn kummallisen vinosti (kun en tiennyt olisinko saanut vielä vaihtaa paikkaa ennen valmis-käskyä).

Reissukaverit Poppanen & Hippa
Mina-aussi
ALO3 siis ja alokasluokka on nyt nähty meidän osalta. Jäädään treenaamaan vireen ylläpitoa, kestoa ja erilaisia häiriöitä ja jatketaan syksymmällä AVO-luokkaan alkuperäisen suunnitelman mukaan :)

Mitenkään paha maku suuhun reissusta ei todellakaan jäänyt, vaikka tuloksilla ei juhlittukaan. Tiesin jo etukäteen, että ykköstulos tuollaisessa häiriössä ei ollut mikään realistisin tavoite, vaikka kaikki liikkeet hallussa onkin (ainoastaan paikallaolossa siis ollut epävarmuutta). Silti yllätyin siitä miten huonossa vireessä Nera kehissä sitten olikin. No, oppia ikä kaikki ja tästäkin kokemuksesta opittiin paljon. Ens kerralla paremmin :D Oli kuitenkin kiva seurata paikanpäällä muiden kisaamista ja matkaseura oli oikein mukavaa :) Kiitos vain Paulalle ja Eevalle!


Nyt keskitytään kaikkeen hauskaan, eli agilityyn ja jäljestämiseen, ja aletaan sitten pikkuhiljaa katsella taas AVO-liikkeitä ja pk-tottista :)


Lisää toko SM-kuvia galleriassa :)6 kommenttia:

 1. Jo osallistuminen SM-kisoihin on hatunnoston paikka! Saitte hyvää kisakokemusta aimo annoksen. Toivottavasti teitä nähdään noissa pippaloissa toistekin :) Tsemppiä treenaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempityksestä :) Olihan se hauska reissu ja yhtä kokemusta rikkaampia ollaan taas. Kunhan saadaan nuo vireasiat/palkkaaminen kohilleen, niin suunnataan taas kokeisiin ja ehkä ens vuonna uudestaan sinne SM-karkeloihinkin.

   Poista
 2. Hienoa! Kokemus oli varmasti sen arvoinen, vaikka huipputulosta ei tullutkaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteeksi ens vuoden SM-tokot VOI-luokassa :D Siinä onkin reenattavaa tulevalle syksylle.

   Poista
 3. Tsemppiä meiltäkin ja hyvä että on lippu korkealla, kyllä te ens vuoden SM-kisoissa olette ihan varmasti voittajassa! Hyvä kokemus tuo varmasti oli ja auttaa varmaan ens vuotta suunnitellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempityksistä sinnekin :) Kyllä me tästä taas noustaan ja ei muuta ku ykkösjahtiin avoimessa :D

   Poista