tiistai 29. marraskuuta 2011

Missä viipyy talvi...?

Ei vieläkään kunnon pakkasia ja lunta...! Ylihuomenna ollaan sentään jo joulukuun puolella. Viime talvi oli monen mielestä liian luminen, mutta minusta melkolailla täydellinen - ainoastaan hankikanto jäi vähäiseksi keväällä, mikä rajoitti metsissä kulkemista jonkin verran enimmän lumen aikana.


Eilen oltiin melkein 10 pakkasasteessa ja meillä oli tokotreenit hallilla. Onneksi saatiin kyyti treeneihin; oli nimittäin sen verran pureva viima, että olisimme jäätyneet jo menomatkalla. Kotiinpäin kuljettiin reippaalla vauhdilla, turhia pysähtelemättä. Itse treenit olivat ihan ok, mutta kyllä tuo -10 astetta alkaa olla meidän (tai ehkä ennemminkin minun) kipurajoilla. Harjoiteltiin lähinnä hyppyä, ruutua ja kaukoja. Tila oli jaettu tällä kertaa kahtia, ja vähän turhan tiiviisti joutui tokoilemaan muiden kanssa. Haluan kuitenkin edes vähän tilaa ympärilleni. No, yleensähän hallilla onkin tilaa.

Tarkempaa tokoraporttia sitten loppuviikosta. Lauantaina suuntaamme OKK:n hallille Pohjoisen Belgien tottisvuoroa testaamaan :)

Suurta draamaa ;)

 Jadella oli epikohtaus lauantaina 26.11. Kohtaus oli lievä ja näkyi ainoastaan takapään jäykkyytenä ja sitä seuranneena sekavuutena, joka kesti max minuutin. Toipuminen kesti myös minuutin verran. Missään vaiheessa ei ollut kouristuksia. Kohtauksesta toivuttuaan Jade lähti hakemaan palloa. Viime kohtauksesta aikaa pari viikkoa ja sitä edeltäneestä melkein 11kk. Voi hyvinkin olla, että kohtauksia tulee lisää nyt tyttöjen juoksun aikana - tämäkään ei ollut yllätys, vaikka ikävä juttu tietenkin olikin. Kummankaan juoksu ei ole vielä alkanut, mutta alkaa olla ainakin Jaden kohdalla kysymys ennemminkin päivistä kuin viikoista milloin se alkaa. Nerpun juoksut on mulle suuri mysteeri, mutta kun edellisestä juoksusta on pian vuosi aikaa, ja silloin tytöt juoksivat yhtä aikaa, niin voisi kuvitella, että Nerankin juoksut ovat tuloillaan.

Jade melkein nollaturkissaan; mitä sitä turkilla talvella tekee...? 

Ja ihan päinvastoin mitä sääennustuksissa on luvattu, minä odotan lunta ja pakkasia saapuvaksi ihan näinä päivinä ;)

4 kommenttia:

 1. Teillä on sentään näkyvissä vähän lupauksia talvesta, ainakin valokuvat ovat tosi kauniita. Täällä on plus viisi astetta lämmintä ja sataa vettä... :( Lunta ja pakkasta siis odotellaan, koira kantaa sisälle ihan käsittämättömät määrät hiekkaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo on aina niin lyhyen hetken tuo lupaus talvesta - täällä on taas satanut koko päivän vettä, tylsää...! Ja niinkuin sanoit, kyllähän tuo hiekka- ja tassujenkuivausrumba helpottais kummasti, kun saataisiin vähän sitä pakkasta! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on täällä melkein +10 astetta lämmintä, teillä on sentään pakkasta! :D Vaikka en kyllä lämpöä rakastavana ihmisenä valita, mutta kyllä mäkin alan pikkuhiljaa odottaa sitä kunnon talvea ja lunta... Nyt on sentään jo joulukuu!

  Tosi kurja toi Jaden kohtaus, onneksi ei ollut sen suurempi mutta eipä noi pienetkään oo kyllä yhtään kivoja! :/

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä täällä ei kyllä näytä pätkääkään siltä, että olis joulukuu... Plussan puolella ollaan parin asteen verran. Mutta jospa ees jouluksi saataisiin lunta ja pakkasta, niin olisin tyytyväinen! :)

  VastaaPoista