lauantai 19. marraskuuta 2011

Treeniä, treeniä...

Torstaina oli vuorossa ToToa Paulan ja Hirmujen kanssa :) Mukana menossa oli oikein reipas gööttilapsi Lumikki; tästä linkistä voi käydä kurkkaamassa minkänäköinen pentu kyseessä on. Nerppu oli oikein ihastunut ja innostunut pikkugöötistä, kai se kuvitteli Lumikin olevan miniversio Hipasta :D Jokatapauksessa pennun kanssa treffaaminen oli melkoinen virtapiikki Neralle, joka oli hyvin täpinöissään päästessään tokottelemaan.


Aloitimme kontaktilla ja lyhyillä seuraamispätkillä. Siitä muutama nopea maahanmeno ja siirryimme harjoittelemaan siivekkeen kiertämistä/luoksetulon stoppia. Kiertäminen oli Nerpusta hurjan hauskaa ja se tekikin sen kovalla vauhdilla ja irtosi kaukaakin kiertämään. Se kiersi myös vähän kauempana olevat siivekkeet, sen verran innoissaan touhusta pikkubelgi vaihteeksi oli ;) Oli kieltämättä naurussa pitelemistä, sen verran vauhdikasta kohellusta se oli. Pari stoppiakin otin ja hienosti pysähtyi.

Sitten noutoa. Juostiin yhdessä ja heitin kapulaa. Nopeasti haki ja palautus nätisti eteen. Kerran tiputti, joten kapulan pitämistä pitää nyt oikeasti treenata, eikä vain aikoa.

Piilopaikallaolo noin minuutin. Asteita oli -5 ja hallin maapohja tietysti tosi kylmä. Itse paikallaolo sujui hyvin, mutta sen jälkeen Nerppu nosteli tassujaan. Nyt ei sitten oteta turhan pitkiä paikallaoloja pakkasella hallilla tai ulkona, jotta ei palelun takia nouse istumaan tms.

Pari luoksetulon läpijuoksua otin myös, mukavalla vauhdilla ja sitten paikallaoloa istuen. Liikkeestä seisomisen kahdesti takapalkalla, hyviä. Kaukot oli tosi kivat, oikein erityishyvällä loppupalkalla :) Nopeahkot vaihdot, eikä liikkunut ollenkaan eteen/taakse.

Loppuun otimme hyppytreeniä, jota meitä aikaisemmin hallissa treenannut mölliryhmä oli harjoitellut. Kolme hyppyä, joiden jälkeen nopea istuminen/seisominen/maahanmeno. Kiva harjoitella hyppyäkin vähän eri tavalla. Tosin kun nämä olivat agiesteitä, Nera tarjosi heti siivekkeen kiertämistä :D Jaiks.

Ihan tavis AVO-hyppy otettiin kahdesti ihan tavistokoesteellä vielä, hyvin onnistui sekin.Nyt suunnittelemaan mitä ensi kerralla (MA) treenataan, vaihtelua rutiineihin ainakin :)

JK: Torstaina saatiin ensilumi maahan :D Pysyikin vuorokauden yli, mutta nyt on taas hieman vetisempi keli. Saisi kyllä tulla jo lumi maahan, pääsisi yrittelemään joulukorttikuviakin - niillähän on kohta jo kiire :DD

9 kommenttia:

 1. Enpä tajunnukkaan, että pikku Lumikki toimi samalla myös Nerpun innoittajana. xoD Kiitos kamuset harkkaseurasta - taas kerran! Katellaanpa jollekki aurinkoiselle päivälle päivätreenilöt tms., että sais kuvia otettua. Ensilumiotoksia?

  VastaaPoista
 2. Joo, Nerpulla jäi se innostus-hössötys päälle koko treenin ajaksi - ja ei ollut mikään paha juttu ollenkaan :D Lumikki voiskin alkaa meidän maskotiksi, ainakin kokeisiin...?

  Juu, aurinkotreeneille peukutuksia meiltä!!!

  VastaaPoista
 3. Joulukorttikuvia itsekin haaveilen, tosin voisi tulla lumi, niin voisi kuvata kaikki koirakot, tällä kertaa kun ne pysyy vierekkäin :-)

  Ettekö te asunnut jossain Kuivasjärven tuntumassa, vai muistelinko väärin?

  VastaaPoista
 4. Onko siellä tullut jo lunta?! :D APUA! :D Tosin joulukorttikuvien kannalta se lumen tuleminen olisi erittäin suotavaa! :D Musta jotenkin kyllä tuntuu että joudun odottelemaan sitä lumen tuloa vähän pidempään kuin te, täällä on tullut vaan tasaisesti taivaalta vettä, vettä, vettä, vettä... :D

  VastaaPoista
 5. Henni jos yhtään lohduttaa, on se maa täälläkin mustana jälleen. Pientä kuuraa sattaa olla, mutta viimeisetkin lumen rippeet menivät vesisateiden mukana!

  VastaaPoista
 6. Tällä hetkellä lunta taas ON muutama sentti, kun on koko päivän satanut, mutta tuskin tämäkään on pysyvää, kun ovat plussakelejä luvanneet ensi viikolle :/

  Mää NIIN odotan jo oikeaa talvea :D

  Kati: Kuivasjärven kupeessa asustellaan toistaiseksi, mutta mulla on asuntohakemuksia vetämässä suuntaan jos toiseenkin :)

  VastaaPoista
 7. No toivottavasti vielä lenkkikaverin saisi, muutetaan Kuivasrantaan helmikuussa :-)

  Ai, koko päivän satanut? :o
  No ei ainakaan täällä Oulun eteläpuolella ole tullut yhtään milliä!

  VastaaPoista
 8. Ollaankin Yli-Iin maisemissa :) Täällä on vielä muutama sentti lunta maassa, illalla takaisin Ouluun - saa nähdä sitten mikä siellä on tilanne.

  Juu, eiköhän me ehditä yhteislenkillekin. Asuntometsästyksessä voi kestää kauan, mulla on sen verran tiukat kriteerit :D

  VastaaPoista
 9. Hih, oli meilläkin tiukkaa mutta onneksi saatiin omalla pihalla varustettu asunto ja uusi sellainen. Laminaatti lattia hieman hirvittää, varsinkin jos laumaan liittyy vielä yksi punanenäinen kaverus :-D

  VastaaPoista