maanantai 14. marraskuuta 2011

Huurteisia häntiä - kuvia metsälammelta

Aurinkopäivä ja pitkästä aikaa pääsi koirien lisäksi ulkoiluttamaan kameraa :) Syksy on vähän huono aika uuden kameran hankkimiseen, kun ei pääse säiden takia paljoa harjoittelemaan, mutta jospa kohta saataisiin vaikka lunta maahan ja sitä kautta vähän lisää valoakin.

Juomatauko

Kuvissa esiintyy vanha tuttu sakki belgialaisia (omien tyttöjen lisäksi Tara & Tatti, sekä sheltti Tinka). Taiga Doo's G-pentuakin vähän kuvailin ulkosalla, mutta pennulle oli vähän liian kylmä ilma poseeraamiseen, joten pari pikaista näpsyä vain otin, eikä säädötkään olleet ihan kohdillaan. SIKSI minä suosinkin kesäpentuja ;)

Hännät huurussa :D

Taiga Doo's Go For It, ja ikää 6 viikkoa. Vauhtia olisi jo löytynyt, mutta tosiaan turhan kylmä ilma pienen pojan kurvailla pihalla.


Bloggerissa näyttää muuttuneet tuo kuvien katselu helpommaksi --> jos haluaa klikata isommaksi jonkin kuvan, se aukeaa nyt omaan ikkunaansa tähän tekstin päälle. Hyvä uudistus! :)

4 kommenttia:

 1. Jaksan aina ihmetellä miten saat mustista koirista näin hienoja kuvia. Oma mielikuvani mustan koiran ajoilta on nimittäin se, että se näytti kuvissa yleensä lähinnä mustalta möykyltä. :) Belgilaumalla on näköjään ollut taas hauska lenkki.

  VastaaPoista
 2. Musta koira on kyllä haastava kuvauskohde, mutta harjoitellessa (ja sitä harjoittelua on paljon) aina oppii jotain uutta säädöistä. Salaa toivon, että laumassamme olisi jokin erivärinen otus, jotta kuvaamiseenkin saisi vaihtelua - Dina-cockeria kun ei hirveästi tuo poseeraaminen kiinnosta :)

  VastaaPoista
 3. Nyt vaan hankkimaan eriväristä pentua lauman jatkoksi. :P Hyvä peruste pennun ottamiselle? :DDD Tulee ihan kylmät väreet, kun katsoo koirujen vesileikkejä... hrrrrrh.

  VastaaPoista
 4. Jaa-a, yritäkkö nää usuttaa mua tervujen tai malikoiden parriin...? :D Saas nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

  VastaaPoista