sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Belginä muiden joukossa

Eilen käytiin treenaamassa Pohjoisen Belgien treenivuorolla ja tutustumassa OKK:n halliin, joka olikin meluisa, kaikuva ja hämärä, mutta lämmin (tosi pakkastakaan ei tainnut olla kuin asteen verran). Treenailtiin suunnitellun ohjelman mukaan ja pidettiin pari taukoakin, mitä yleensä en malta/muista pitää. Tosin tauoillakin otettiin kontaktitreeniä :)

Nerppu toimi vieraassa hallissa vieraiden koirien keskellä ihan norminerpusti. Tosin maahanmenot olivat hirmuhitaita - sitä en tiedä johtuiko se hitaus uusista puitteista vai ihan jostain muusta. Jokatapauksessa maahanmenoihin, niin kaukoissa kuin muissakin liikkeissä tarvitaan vauhtia lisää. Treenataan siis sitä nyt vähän enemmän.Otimme pari paikallaoloa, jotka olivat hyviä. Piilopaikallaoloa en ottanut, koska hyvää piiloa ei ollut, enkä viitsinyt vieraaseen halliin yksinkään jättää noin vain, mutta harjoiteltiin sitten kerran BH-tyyliin, kerran istuenpaikallaolo ja sitten yksi niin, että ehdin vähän käydä Lumikki-pentua rapsuttelemassa kauempana Nerasta.

Kaukot olivat siinä mielessä hyvät, ettei koira liikkunut eteen/taakse ollenkaan, mutta vaihdot oli niin hitaat, että kymppisuoritukseksi ei todellakaan voi kehua.

Luoksetulon stoppeja harjoiteltiin tuolin kiertämisen avulla ja oli tosi nopeita pysähdyksiä ja palkkauskin onnistui ajoitukselta.

Liikkeestä seisominen oli aika jees. Pysähtyi hyvin, mutta aavistuksen vinoon. Päästin takapalkalle suoraan pysähtymisestä. Sitten otin seisomisen paikallaan erikseen, takapalkan kera senkin.

Parasta antia eilisessä oli ehdottomasti kapulan pitäminen ja luovuttaminen. Neralla oli tiukka ote, joka pysyi hyvin, vaikka vähän kapulaa heiluttelinkin reunoilta. Ja ihan itse se keksi tarjota kapulan hakemista, minkä luovuttikin sievästi suoraan eteen hellittämättä otetta ennen lupaa. Kapulasulkeiset ilmeisesti tuottavat tulosta :)Tarkoituksena oli myös ottaa ruutua, mutta laiskana tyttönä minulla ei ollut omia ruutumerkkejä mukana, eikä kukaan muukaan ruutua väsännyt, joten se jätettiin sitten ensiviikolle ;) Ehtiihän tuota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti