sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Lunta tupaan

Eilen oli meille tämän vuoden viimeiset PB-treenit ja kohta jäädään KAS:sinkin tokoista joulutauolle. Mutta pistetäänpä vielä eiliset puuhailut pakettiin ennen lomapuheita ;)

Ohjaaja kärsi lievästä pikkujoulukrapulasta (ja olipa muuten hauskat pikkujoulut perjantaina!), mutta Nerppu oli hyvässä vireessä ja teki hommia ihan iloisesti. Seuraamispätkissä oli hyvä kontakti ja vire, hyvät perusasennot. Täyskäännökset olisivat voineet olla tiukemmat, joten niissä pitää palkata taas enemmän. Paikallaolot olivat hyvät, otettiin kaksi paikallamakuuta ja yksi istuen. Kaukoissa vaihdot olivat nopeammat, kun pidin palkan kädessä ja olin itse lähempänä koiraa. Stoppeja otettiin kiertämisen avulla ja olipas oikein nopeita ja tarkkoja pysähdyksiä. Lisäksi otin nopeita maahanmenoja perusasennosta ja kontaktia. Kapulan pito sujui oikein mainiosti ja nouto otettiin kokonaisena liikkeenäkin pari kertaa. Loppuun hyppy, joka oli ehkä Neralle turhan korkea - hyppäsi kyllä empimättä, mutta jäi istumaan ihan esteen taakse, enkä voinut (tai edes halunnut) siitä hyppäyttää takaisin. Otettiin sitten takaisinhyppääminen erikseen.Hypyssä pitää nyt vähän korjailla tekniikkaa. Neran pitäisi irrota kauemmas. Namialustaa ei voi tässä käyttää, koska Nera alkaa helposti tarkistamaan löytyykö alustaa ennen hyppäämistä, joten jotain muuta pitää miettiä. Samoin kaukoissa pitää vielä kehitellä parempaa palkkaustapaa.

Tänään ja eilen käytiin belgipoppoolla lenkillä, ja nyt sitä paljon kaivattua lunta on sitten saatu oikein kunnolla :D Ja koko ajan sataa lisää. Jade nauttii lumesta - siinä leikkimisestä ja sen syömisestä - täysillä. Joka aamu se on ihan yhtä ilahtunut ja yllättynyt lumen määrästä, huvittava otus... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti