torstai 8. joulukuuta 2011

It's beginning to look a lot like Christmas...

Otsikosta sen ehkä jo osa päättelikin - vihdoin on saatu lumikerros maahan :) Tosin lämpötila heiluu yhä nollan molemmin puolin, joten ehkä pysyvästä lumesta on vielä turha puhua. Nyt enää uupuu pakkaset...! Auringosta on kai turha haaveillakaan näillä korkeuksilla tähän aikaan vuodesta ;)


Kuvat näyttävät melkein mustavalkoisilta, kun valoa oli niin vähän ja luntakin satoi koko ajan lisää, mutta eiköhän noista tämänhetkisen lumitilanteen näe jotenkuten. Ja tyttöjen turkkitilanteen: toisella sitä toistaiseksi on - toisella taas niin vähän, että saa olla kuvissakin taka-alalla tämän pahimman nakuvaiheen ;)

2 kommenttia:

  1. Samaa harmaata kuvasin minäkin tiistaina, kun koirien kanssa metsässä kävin lenkkeilemässä. Pidetään peukkuja, ettei tämä satanut lumi sula pois, vaan saisimme lunta vähän lisää ja valkoisen Joulun.

    VastaaPoista
  2. Pilkahdus aurinkoa olisi enemmän kuin tervetullut valokuvauksen kannalta - ja toki muutenkin :) Lumi sentään tuo jonkin verran valoisuutta ja senkin takia sen mielelläni maassa soisin säilyvän nyt kevääseen asti...!

    VastaaPoista