maanantai 5. joulukuuta 2011

Kuono kohti vuotta 2012...!

Tässäpä meille tavoiteltavaa ensi vuodeksi :)

Toko: AVO1 ja riippuen siitä miten helposti ensimmäinen ykkönen saadaan, niin TK2-koulariakin voisi tavoitella. Jokatapauksessa avo-luokan kokeita tulossa ja syksyllä haemme VOI-tokoryhmään, niin alamme sitten keskittyä enemmän ylempien luokkien liikkeisiin, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan :)

PK: Tietysti BH-kokeen suorittaminen on se ykköstavoite. Maasto on pientä viilausta vaille kunnossa (janatreeniä lisää), mutta tottiksessa on tekemistä noutojen kanssa. Jälkikoetta lähdetään kokeilemaan, jos tottis saadaan kuntoon.

Agility: Ajattelin, että kesäkaudelle voisi ilmottautua agiryhmään. Nerahan osaa yksittäiset esteet ja tekee hyvin pientä radanpätkääkin, niin voisi olla kiva kokeilla jossain vaiheessa vaikka möllikisoja. Sitä ennen minun pitäisi oppia ohjaamaan koiraa :D Se olkoon tavoitteemme agissa.

Näyttelyt: Ensi vuonna suunnataan vähän ulkomaillekin kokeilemaan, josko niitä cacibeja irtoaisi jostain :) Suomessakin käydään lähinäyttelyissä tuomari- ja turkkitilanteen mukaan. Tämä vuosi ainakin osoitti sen, että turkittomana Nerppua on turha viedä kehiin. Toivotaan siis, että sitä turkkia olisi noiden ulkomaan reissujen aikana...! :D Niin ja jos jollakulla on samanlaisia ideoita, niin matkaseura on enemmän kuin tervetullutta :)Lisäksi ensivuodelle on suunnitelmissa luonnetestaus ja silmäpeilaus jossain vaiheessa vuotta.

Jaden osalta tarkkaillaan epitilannetta ja mietitään jatkosuunnitelmia tilanteen mukaan (sterilointi, mahdollinen lääkitys). Ja tietenkin Jadenkin kanssa jatketaan treenailua tokon ja jäljestämisen parissa, kun intoa ja taitoa löytyy. Jadekin saatetaan luonnetestata, mikäli kohtausväli pysyy pitkänä jatkossa.

Toivotaan, että tytöt pysyy terveinä ja jos vaikka asuntotilannekin kirkastuisi tässä jossain vaiheessa, niin se olisi aika mukava lisä :)

2 kommenttia:

  1. Kivat ja realistisen tuntuiset tavoitteet teillä ensi vuodeksi! :) Mitä ulkomaan näyttelyitä olet suunnitellut? :D Kiialtahan puuttuu yksi cacib vielä ulkomailta, ja jos vaan mun lompakko antaa periksi niin aiotaan se ensi vuonna hakea! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, hitaasti ja varmasti tässä edetään ja katsotaan saadaanko minkälaisia tuloksia aikaan :)

    Kesä/heinäkuussa olisi pohjois-Ruotsissa pari KV-näyttelyä ja sitten lokakuussa Norjassa, Tromssassa. Näitä olen etukäteen vähän ajatellut meille sopiviksi, mutta onhan tässä vielä aikaa suunnitella :)

    VastaaPoista