tiistai 18. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäänKiitos Hennille blogitunnustuksesta :) Koska olen niin hirveän laiska näissä haastehommissa, niin laistan tuosta kakkoskohdasta, hiukan huonolla omatunnolla ;) Kaikki blogit linkkilistallani ansaitsevat tunnustuksen, joten jos haluaa haasteen ottaa vastaan, niin olkaapa hyvä... Olette saaneet tunnustusta minulta! 


Sitten noihin toisenlaisiin tunnustuksiin:


1. Olen jo keksinyt kolmannen koirani nimen. Tosin kolmatta koiraa meille ei tule vielä ihan hetkeen... Mutta hyvähän se on olla valmiina ;)
2. Molemmat koirani ovat jo niin rutinoituneita valokuvamalleja, että kameran nähdessään pysähtyvät poseeraamaan. Jade "ehdottaa" myös hyviä poseerauspaikkoja hyppien isojen kivien päälle odottamaan palkkaa :D
3. Kouluttelen Neraa paljon naksuttimen avulla tokojutuissa, mutta pääasiassa koulutustyylini on metodien sekamelska ;) 
4. Jos minulla ei olisi belgiä, minulla olisi bordercollie. Eihän ne tietenkään sulje toisiaan pois, mutta mää oon (ainakin toistaiseksi) liian rotu-uskollinen. Lisäksi bortsujen pehmeys arvelluttaa.
5. Tykkään hirveästi näyttelyistä. PK-rotuisen omistajana näin ei tietenkään saisi sanoa, mutta musta näyttelyt on kivoja - silloin, kun menestyy ;) 
6. Minusta tervukaan ei olisi kammotus, eikä malikkakaan ehkä. 
7. Haluaisin treenata enemmän agia Nerpun kanssa, mutta olen sikahuono ohjaaja. Kaikki valssit ym. on mulle hepreaa. Ehkä me kuitenkin jossain vaiheessa valloitetaan agikentätkin - mutta mitään nollia en lupaa ;) 
8. Meille ei tule uroskoiraa. Koskaan. Olen selkeästi narttuihminen! 5 kommenttia:

 1. Mäkin oon jo keksinyt mun seuraavan koiran nimen, tosin ennen Tidiä mulla oli sillekin hieman erilainen nimi varattuna... :D Eli vaikka seuraava koira onkin ajatuksissa nimellä "X" siitä voi edelleen tulla "Y". :D

  PS. Kiva että on joku muukin joka tykkää näyttelyistä! En kehtaa tätä julkisesti blogissani kailottaa koska tiedän että mun treenikaverit (jotka pitää näyttelyitä hömpötyksenä) lukee sitä myös, mutta oikeesti tykkään myös itse hirmuisesti käydä näyttelyissä! Silloin kun Kiia oli vasta tulossa ja pentu, niin kävin ehkä turisteilemassa about 15 näyttelyssä vuodessa (vähintään xD)!

  VastaaPoista
 2. Ellu, minulta et ainakaan koiraa saa, jos nimiehdotus on edelleen sama - pliiiz vaihda se. Ja miksihän sun kaikki "satunnaiset" asiat itsestäsi liittyy koiriin? Jokin identiteettikriisi? ;)

  VastaaPoista
 3. Lähinnä siksi, että tämä on koirablogi, enkä halua kertoa täällä mitään hirveän henkilökohtaista itsestäni, vaan jotain vain koiriin liittyvää :D Vaikka anonyyminä tässä ei tietystikään kirjoitella, en mää nyt NIIN salamyhkäinen persoona ole... ;)

  Ja tuohon nimijuttuun: mää en itseasiassa tiedä mikä niistä, joita olen ilmaan heitellyt, oli viimeisin ( = tämän hetkinen suosikki). Ja näin julkisesti sitä ei voi tietenkään paljastaa :DD

  Ja niinkuin Hennikin kirjoitti, luultavasti se nimi ehtii vaihtua vielä moneen kertaan :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin on jo nimi tulevalle paimenelle tai tollolle :-D, tosin kovasti tekisi mieli mutta tiedän että lupaava tähti istuu vieressä kun vielä päästään tekemään jotain.

  Ja enkä itsekään näe että olisin uroksen omistaja ;-D

  VastaaPoista
 5. Juu, Tildahan on parhaassa mahdollisessa treenailu - ja kisailuiässä: ei varmasti ainakaan oo tekemisen puutetta nuoren koiran kanssa :)

  Itsellä pentukuume välillä nostaa päätään, mutta tiedän, että meillä on Neran kanssa vielä paljon tavoiteltavaa ja treenailtavaa, ja Jadekin on vielä aktiivinen tapaus, vaikka tavoitteellisesti sen kanssa en treenaakaan.

  VastaaPoista