keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Back on track(ing)

Olimme muutaman päivän korvessa nauttimassa maalaiselosta, tuoreista pullista ja kaikenmaailman treenailusta :) Ohjelmassa oli tietty tokoa ja tänään olin sen verran reipas, että kävin aamusta tallomassa kolmet jäljet metsään. Voihan se kohta ensilumikin sataa ja jälkijutut jää sitten tauolle.

Tokoiluissa harjoiteltiin ruutua, noutoa ja avo-hyppyä. Noudosta pitäisi nyt saada maailman hauskin juttu, joten siihen otin vauhdikkaita palautuksia ja hieman sitä perusasennossa kapulan pitämistä, mikä on Nerpusta nyt varsin ikävää. Jade syttyy jo pelkästä noutokapulan näkemisestä, joten asenteissa tytöillä on tämän(kin) asian suhteen eroa... Mutta muistelisin, ettei Jadekaan nuorena ollut kovin innostunut noutamisesta ja varsinkaan kapulan pitämisestä, mutta jotenkin olen saanut sille noutoon hyvän fiiliksen, vauhdin ja innokkuuden. Sama pitäisi nyt tehdä tämän teinin kanssa :)

Jäljet ajettiin siis tänään aamusta. Ne vanhenivat noin 30-40min. Nerpun jälki oli noin 400m, kolmella kepillä, yhdellä tien ylityksellä, kahdella terävällä kulmalla. Maasto suurimmaksi osaksi kosteaa sammallikkoa ja ryteikköä.

Hienosti Nerpun nenä toimii edelleen. Lähti janalta hyvin, jäljesti koko ajan kuono maassa, määrätietoisesti edeten, ei eksynyt kertaakaan jäljeltä ja nosti kaikki kepit. Erityisen hieno oli tien ylitys, jossa ei emmitty hetkeäkään.


Ensi keväällä treenaillaan vielä janoja varmemmaksi, mutta muutenhan tuo osaa kyllä erinomaisesti tämän homman. Projektina onkin sitten ne pk-noudot... Niissä riittää tekemistä.

Jaden jälki oli v-mallinen, 2 keppiä. Vauhtia oli enemmän kuin tarkkuutta ja seilasi hieman jäljen päällä, mutta kulman ajoi hienosti ja molemmat kepit löytyivät vaivatta, joten ihan kelpo suoritus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti