sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Syksyn väreissä

Intiaanikesää ei sitten koskaan tullutkaan, mutta vielä voi nauttia kesäisistä harrastuksista - ainakin koirat uskaltautuivat vielä uimaan :) Uuteen kameraan tutustuminen jatkuu, alla kuvapläjäys viikonlopulta. Kuvia tuli otettua niin paljon, että pitää jättää osa seuraavaan blogikirjoitukseen ;)

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia :) Se sukelluskuva oli varmaan Jadesta ja topi hauska. On mukava palata retken muistoihin noiden kuvien myötä. Toivottavasti lämmin syksy jatkuu niin jaksaa metsässäkin kävellä, lumi kun on väsyneille kintuille tervaa !!

  VastaaPoista
 2. Juu, Jade se on :) Tuosta kuvasta tulee tosi hyvälle tuulelle - Jade on siinä ihan omassa elementissään.

  VastaaPoista
 3. Ah, teillä on niin ihanat syysmaisemat siellä pohjoisessa! Ihania kuvia (jälleen kerran!) :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä täällä paikka paikoin on ihan kaunista ruskaa :) Pitää nauttia näistä ihanista aurinkoisista syyspäivistä vielä kun voi; kohtahan se alkaa pitkä pimeä loskainen syksy, eikä voi kameraakaan juuri ulkoiluttaa ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo kuolanlentorata-kuva on vaan niin paras! :D Dinalla on hyvin dinamainen jörrikkäilme. Ei oo noilla cockereilla yhtä hyvä huumorintaju ku belgeillä. ;)

  Peukutuksia huomiselle kamut!

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia :-) ja kauniissa väreissä! Meillä varmaan koirat vieläkin uisivat, jos luvan saisivat, yleensä uidaan niin kauan, että jäät tulee ja kun pieni avanto löytyy: sinne vain!

  VastaaPoista
 7. Pamu: joo tuo on minustakin tosi onnistunut :D Ilmeet on NIIN taattua Nerppu-Jade-laatua...! Dina on aina hieman tosikko belgiseurassa, koska se selkeesti halveksuu KOIRIA ja niiden KOIRAMAISIA vinkeitä. Kyllä Tintistäkin löytyy leikkisä puoli, mutta aika harvoin mun tyttöjen seurassa ;)

  Kiitos Kati :) Joo, meillä Jade kanssa saattaa uida vaikka jäiden seassa. Vesi on ihan sen elementti.

  Kiitos kommentista Sarianne :) Ruskavuosi ei ole ollut paras mahdollinen, mutta paikoitellen tosi kaunista on kyllä ollut.

  VastaaPoista