sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pinkkiputki jatkuu - kuvia pentutreffeiltä

Käväisimme Etelä-Suomessa asti pentutreffeillä, päämääränä Tervakoski KV. Matkaseurana meillä oli Jabu-tervu omistajineen. Nerppu & Jabu ovat rutinoituneita matkustajia ja ovat ennenkin jakaneet takaboxin sulassa sovussa. Ongelmitta selvittiin tälläkin kertaa ja Nera nukkui suurimman osan ajasta mennessä ja palatessa. Yö nukuttiin hotellissa Hämeenlinnassa: hotelliasuminen ja hissillä kulkeminen ekaa kertaa sujuivat nekin mainiosti koirakaksikolta. Perjantai-illalla käytiin pitkällä lenkillä Aulangon kansallispuiston metsissä - koirat olivat vapaana ja saivat purkaa energiaa - sitä riittikin lähes 9h autoilun jälkeen :)

Aamusta aikaisin kävimme hotellissa aamupalalla ja suuntasimme kohti Tervakoskea. Grotskukehä alkoi 9.30 ja siinä odotellessa ehdittiin bongailemaan sisaruksia. Esitin Neran itse ja yksilöarvostelussa se ravasi ja seisoi kauniisti, sekä antoi tuomarin koplailla ongelmitta. Tuomari tuntui tykkäävän Nerasta, pinkin nauhan kanssa poistuttiin kehästä ja jäätiin ihan kehän laitaan odottelemaan kilpailuluokkaa. Kilpailuluokasta myöhästyin pikkuhetken jutellessani Liisan kanssa kehän vieressä - en kuullut, että kehäsihteeri olisi minua kutsunut, eikä kukaan muukaan sitä siinä vieressä kuullut. No jokatapauksessa tuomari suuttui myöhästymisestäni melkoisesti ja huomautti asiasta useampaan kertaan happamana. Tuloksena kilpailuluokan 2. sija ja ei sijoitusta PN-kehässä. Tuomari oli muutenkin todella erikoinen ja käsitteli koiria rumasti ja pyöritti kehiä oudosti, mutta ei siitä sen enempää. Tuolle rouvalle ei olla menossa näytille ihan heti uudelleen :)


Tuomarina siis Yolanda Nagler Magel Israelista ja tässä Nerpun arvostelu:

"Tasapainoinen narttu, jolla feminiininen pää. Hyvä ilme, hyvät korvat, hyvä pigmentti.
Hyvät päänlinjat. Hyvä runko. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Liikkuu kauniisti hyvällä draivilla."


JUN ERI2


Osallistuttiin vielä kasvattajaluokkaan ja kennel Black Master's oli ROP-kasvattaja. Molemmat esitetyt kasvattajaryhmät saivat KP:n. Neran veli Cima (Call the Man) oli hienosti PU4 :)

Jabu-tervu sai myös pinkkiä nauhaa ja sijoittui luokassaan kolmanneksi.

Kehien jälkeen sitten siirryttiin ottamaan kuvia "pennuista". Alla muutama oma otokseni, jotka eivät kyllä kovin kummoisia ole. Vettä sataa tihkutti välillä ja oli pilvistä ja harmaata, eikä pelkällä kittilasilla niissä olosuhteissa ihmeitä saa aikaiseksi ;) Kuvat kannattaa klikata isommaksi, jos niistä jotain selvää haluaa saada.

Call the Man & Confide in Me
Cradle of Love
Call the Man, Confide in Me, Chords of Fame & Cradle of Love
L-tervuja

Mustanaamion Baila-Baila, L-pennut ja emä Black Master's Instant-Fame
C-pentueen emä Tail Twister ja emänsä Quatz Heart
C-pennut ja äiti-Tazzi, sekä mummo Kiti
 
Samaan aikaan toisaalla jännättiin Taiga Doo's D-pentujen luonnetestiä. Siskoni belgityttö Tilli (Desiree, Jaden puolisisko) tempaisi hienot pisteet 199 ja laukausvarma (+2, +3, +3, +3,+1, +3, +1, +3). Hyvä Tilli!!! :D

Susanna ja Tilli
Tässä vielä linkki Tillin testiin.

4 kommenttia:

 1. Mulle se tulee :) Tai oikeastaan se tulee mulle Sirulta (kennel Turkkiruhtinaan) sijoitukseen, mutta meille siis pallero muuttaa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea pinkkiputkelle ;-)
  Ootteko muuten menossa tuonne Voittaja-näyttelyyn? Meillä on tulossa kolmen putken näyttelyt Tildan kanssa eikä kyydistä ole tietoa (eikä kyllä jalastakaan!)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä pennusta, Henni :) Se näkyy olevan sukua Jadelle, Vendredi on Jaden isä.

  Kiitos Kati. Ei vielä tietoa tuosta Voittajasta. Toisaalta olisi kiva, koska Nera olisi vielä nuorten luokassa, mutta tuomari ei ole mitenkään kummoinen meillä, joten edelleen mietinnässä osallistuminen. Kyytiä mulla ei ole tiedossa. Pitää myös katsella turkkitilannetta, karvattomana sinne on ihan turha lähteä :P

  VastaaPoista
 4. Piti ilmoittaa, voittajaa ei voita mikään :-) Jos vaikka muutaman tunnin ehtisi olla hieman myös talkoilemassa. Muutama junnukin on ehtinyt ilm. Tildalle esittäjäksi, että ilomielin onkin kehän laidalla :-) Ja varmaan junakyydillä lähdetään - ellei löydy esim. halvempi bussimatka tms.

  VastaaPoista