tiistai 10. elokuuta 2010

Tummissa sävyissä

Vihdoinkin sain aikaiseksi tutkailla tarkemmin Bloggerin uusia ominaisuuksia ja muokkailin ulkoasua erilaiseksi. Tämä pohja on melko tumma, mutta jotenkin kuvat tulevat tummasta pohjasta paremmin esille - ne ihan ponnahtavat silmille suorastaan ;)


Sivut löytyvät yläpalkista ja tein pienen esittelynkin omalle sivulleen. Tyttöjen omille sivuille lisäsin mm. terveystiedot. Näyttelyarvosteluihin pääsee koirien omilta sivuilta. Lisää sivuja tulossa pian ja englanninkieliset versiot sivuista ovat myös suunnitelmissa.

5 kommenttia:

 1. Oikein hienolta näyttää! Ihan mahottomasti hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn ylläolevaan kirjoitukseen, tosi kiva tämä blogin uudistus! :D Ja joo, kuvat on NIIN upeita... osaispa itekin. x)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanne & Henni :) Itsekin tykkään kovasti tästä uudesta ulkoasusta ja noista sivuista. Saa enemmän infoa esille :)

  VastaaPoista
 4. Blogi näyttää hyvältä, musta taustaväri sopii mustille koirille : ) ja nuo kuvat kyllä täydentää juttujasi loistavasti.
  Bloggerissa näyttää olevan paljon uutta ja erilaista. Panee miettimään blogin vaihtoa, kun tänne saa noita sivuja yläreunaan kuin kotisivuille konsanaan.

  VastaaPoista
 5. Joo, minä kyllä diggailen bloggerin uudistuksista :) Ja helppokäyttöisemmäksikin on bloggeri muuttunut, siitäkin plussaa :)

  VastaaPoista