maanantai 23. elokuuta 2010

Maalaistyttöjä

Viikonloppu vietettiin taas maalla ja tällä kertaa olin siellä itsekseni kolmen koiran kera :) Se täytyy kyllä sanoa, että maalla aika ei käy pitkäksi, kun siellä on aina sitä tekemistä...! Ja aika pätevästi hommista suoriuduinkin - ihana oli vielä käydä uimassa (jäätävää vettä!!!!) ennen saunaanmenoa ja onhan Nurkkalan puusaunassa maailman parhaimmat löylyt.


Koirat rakastavat maalla oleskelua: Jade & Nera viettävät suurimman osan ajasta ulkona, satoi tai paistoi :) Nyt oli niin hyvä tuuri säiden suhteen, että vain sunnuntaina satoi vettä, muuten saatiin nauttia auringonpaisteesta. Ulkoilun lisäksi käytiin pitkillä lenkeillä ja tokoiltiinkin kaikkien kanssa erikseen. Jopa Dina innostui hetkeksi hyppimään tokohyppyä ennen kuin lähti hajujen perässä omille teilleen ;)


Treenasimme lähinnä tokohyppyä Neran kanssa, otimme jäävät (todella hienot ja nopeat) ja paikallaoloa. Jaden kanssa hyppynoutoa, kaukoja ja jäävät. Jäävissä liikkeissä Neran kanssa ongelmana on ollut maahanmenon hitaus, mutta pallopalkalla siihen on tullut rutkasti vauhtia...! Tottistelut jatkuvat näillänäkymin torstaina.

Jade irvistää omalle peilikuvalleen ;)
Jäljellekin oli tarkoitus mennä, mutta jätin sen laiskana sunnuntaille - jolloin sitten saatiin sitä vettä kuin saavista kaatamalla. Onneksi on pitkä syksy edessä, paljon aikaa tehdä vielä jälkitreeniä :)


Näyttelyrintamallakin tapahtuu... Perjantaina suuntaamme kohti Etelä-Suomea ja pidämme Black Master's C-pentujen treffit Tervakoskella. Kiva nähdä Neran sisaruksia! Samalla tapaavat BM's L-tervupennut, joten matkaseurana meillä on Jabu omistajineen. Näyttely on lauantaina ja sinne on ilmottautunut 21 groenendaelia - mukava nähdä vähän vieraampiakin belgejä kehissä :)

Tervakosken jälkeen mietinnässä olisi Seinäjoen KV-näyttely, jossa Nerppu pääsisi erikoistuomarille näytille. Lokakuun loppuun mennessä se ehkä olisi jo kasvattanut turkkiakin...? :)

Loppuun kuvapari Neran kasvusta: Nera noin 5kk iässä ja samat kujeet 1v4kk iässä :)


Kameran putkena toimi kittilasi 18-55mm, ja eron näkee... Tarkennus toimi moitteettomasti ja tajusin tuolla kittilasilla kuvatessani, että vanhan putken automaattitarkennus oli vähitellen lakannut toimimasta, se ei siis hajonnut vain yhtäkkiä. Siltikään kittilasilla ei ole kiva kuvata, koska itse rakastan lähikuvia - noissa Neran keppikuvissa sen näkee hyvin, että kumpi kuva toimii paremmin. Uusi putki voisi hyvinkin olla se Tamronin 55-300mm. Katsotaan jos sellaisen saisi laitettua :)

2 kommenttia:

  1. En oo ihan varma, onko mulla kotona kaapissa just tuo Tamron pölyttymässä? Muistutapa asiasta - jos minä en muista - niin tarkistan.

    VastaaPoista
  2. Se Tamronin putki on todellakin vähän sellainen sekunda halpismalli, mutta jospa siitä olisi maisema- ja muotokuvaukseen edes :)

    VastaaPoista