maanantai 15. kesäkuuta 2009

Taas maisemissa - toistaiseksi

Kaupungissa taas vaihteeksi. Jaden kanssa vietettiin maalla mukava viikko ja jotain touhuttiinkin, pelkän lomailun vastapainoksi: treenailimme tokoa ja jälkeä parina päivänä, kolmena päivänä Jadea oli juoksuttamassa Tilli-pikkusisko. Joka päivä käytiin tietysti myös uimassa ja metsälenkeillä.

Tupasvillameressä Dinan kanssa.

Tilli ja alla Jaden viehkeä, ei pätkääkään narttumainen leikkiinkutsu ;) Ja hiukan iloisempaa ilmettä perään, ettei kukaan oikeasti luule meidän Jattusta pahaksi ämmäksi :P

PS. Kuvissa näkyvä hiekkamyrsky oli ihan belgien aikaansaannosta.

Kotona minua odotti uusin belgilehti. Tällä kertaa sieltä ei Jaden kuvaa löytynyt, mutta Taiga Doo's Don Juan oli päässyt lehteen - tosin Jaden nimellä ja minut mainittiin kuvaajana... Toimituksessa mennyt ilmeisesti kuvat, koirat ja kuvaajat sekaisin.

Lehden aiheena oli sopivasti pentu - ja kylläpä se sisälsikin paljon mielenkiintoista luettavaa mm. pennun kouluttamisesta leikin varjolla. Nerpustahan tulee isona ainaski tottelevaisuusvalio, joten nuorena se on vitsa väännettävä... tai jotain sellaista :D

Tällä viikolla käydään siis hakemassa Nera kotiin. Jännittää kyllä miten yhteiselo uudislaumassamme lähtee sujumaan... Jade on poikkeuksetta tykännyt hirveästi pennuista, mutta jonkinlainen vastareaktio on varmasti odotettavissa, kun se tajuaa pennun tulleen jäädäkseen ;)

Pennun kanssa totutellaan ensin omaan laumaan, uuteen kotiin ja lähiympäristöön; sitten suunnataan mökille tutustumaan "jatkettuun" laumaamme. Juhannus vietetään siis kotosalla, rauhallisissa merkeissä.

Niin ja niistä treenailuista on jonkinlainen sepostus luvassa myöhemmin...!

7 kommenttia:

 1. Vohou, mielettömän kauniita tupasvillaniittyjä! Saapa nähä, löytyykö niitä myös Rovaniemeltä. Musta koira sopii hyvin valkoisen pumpulimeren keskelle. Oikein mukavaa reissua teille! Pidämme peukkuja, että kaikki menee hyvin ja pikku-Nerppulaisen kotiutuminen sujuu kuin pölkkäritanssi. :oD Jattuselle terkkuja Puttaan kamuilta!

  VastaaPoista
 2. Sori muuten, kun kirjoitan kommenttini yhteen pötköön. Jos teen rivinvaihdon, niin sen jälkeen kirjoitettu teksti katoaa bittiavaruuteen. Vuodatuksen blogeissa noin ei käy. Erikoinen juttu?! Hauskaa jussia! :)

  VastaaPoista
 3. Aika erikoista... Onkohan muilla sama ongelma...? Itse pystyn ainakin tekemään "kappaleenjaon" enterillä ihan normaalisti.

  Olisiko kyse selaimesta? Mulla siis Mozilla.

  Mukavaa reissua teille ja muista ottaa PAALJON kuvia, että päästään Jattusen kanssa eläytymään tunnelmaan. Onnea myös näyttelyyn!!! :)

  VastaaPoista
 4. En tiijä mistä onkkelma johtuu... Meillä on kaikilla kolmella koneella eri selaimet (yhdellä myös Mozilla) eikä millään niistä pysty tekemään kappalejakoja Blogspotin blogeihin. Hassu juttu, mutta eipäs se mitään haittaa. Hyvin pystyn kommentoimaan näin yhteen pötköönkin. ;-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se taitaa niin olla, että Jadenkin mielestä maalla on mukavaa ;)
  Sielläpäin on ollut niin kova hiekkanyrsky, että toinen koira on muuttunut ihan harmaaksi :o
  Jännää, että mitä Jade tykkää siitä uudesta pennusta :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää juhannusta! Voi että, minkäköhän reaktion ipana Jadessa tekee.. ? :-D Uskon kyllä että uusi tulokas pyöräyttää Jaden siimähäntänsä pauloihin.

  VastaaPoista
 7. Onnea pennunhakureissulle ja yhteisen taipaleen alkuun! Ihana päästä täältä lueskelemaan pentukuulumisia, ikäänkuin vertaistukena itselle. :)

  Kuvia ja kuulumisia odotellessa toivotellaan oikein hyvät juhannukset pohjoisen suuntaan.

  VastaaPoista