tiistai 16. kesäkuuta 2009

Nerppu 6 viikkoa

Sain Ritvalta nämä Neran 6-viikkoiskuvat ja on pakko jakaa ne teidän kanssa: niin hauskan näköinen tapaus on Nerppuliini, joka on juuri ruokaillut ;)

Nera on ihan erinäköinen kuin Jade tuossa iässä. Jade oli kuin musta pumpulipallo, eikä korvat vielä yrittäneet pystyyn :) Tästä linkistä Jaden pentukuviin, jos haluaa vertailla.

8 kommenttia:

 1. AWWWW mikä söpöliini ((: Onnea pentusesta !

  VastaaPoista
 2. Jaiks, noita vinksinvonksin korvia ja pikku, pikku tassuja! <3 Toiseksi alimmassa kuvassa Nerpulla on minusta pentupoppasmaisen viaton ilme. Toivottavasti se ei ole enne - tuleeko Nerpusta Pirullinen Peleki Poppasmalliin vol 2? ;-) Tsemppiä pennunhakureissulle!

  VastaaPoista
 3. Minusta Nerppu näyttää ehdottomasti riiviöltä!!! Jaiks :D

  VastaaPoista
 4. Hih, Neppari näyttää tosiaan tuossa toiseksi alimmassa fotossa petollisen rauhalliselta... Se on vaan pintaa, kuten monet pölkkärin omistajat tietävät. 8) Ootteko muuten möksäilemässä pe 26.6.? Jos ette, niin mailaappa miulle -> änkeän itteni teille kylään samalla kun käydään Poppiksen kanssa tokoilemassa. :D

  VastaaPoista
 5. Onnittelut pentusesta! Taas pääsi pentukuume kohoomaan kun näin nuo kuvat! On se ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista Essi ja Iina :) Pentukuvia tulossa PAAALJON lisää loppuviikosta ;)

  VastaaPoista
 7. Oijoijoi, pieni korvapuoli pentulainen, aikaisin nostelee korvaansa ylöspäin - taitaa olla tavoitteet elämässä korkealla. :) Syötävän söpö.

  VastaaPoista
 8. Hurmaava pikku-pelki!=) eikös se pikkunen jo kohta kotiudukkin?
  Mukavaa menoa myös tuolla alemmissa kuvissa.
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista