lauantai 6. kesäkuuta 2009

Etelän hedelmiä

Kuvia etelän reissultamme, jolta kotiuduimme viime lauantaina. Road Trip kesti kolme päivää ja se sisälsi paljon extreme-urheilua kalliokiipeilystä suo-uintiin ;) Ja nämä siis koskivat kaksijalkaisiakin, ei pelkästään koiria, joille reissu oli täynnä vauhdikkaita tilanteita...!

Tatti lentää!

Uiminen oli oleellinen osa pysähdyksiä, koska viikonloppu oli helteinen ja vilvoittelu oli paikallaan. Kepin perässä molemmat koirat erehtyivät hyppäämään laiturilta alas (moka, jota EI vahingossakaan toistettu maanitteluista huolimatta). Paluumatkalla ihmisväkikin päätti haluta uimaan ja mukavan järven keskeltä metsää löysivätkin - harmi vain, että pohja oli upottavaa mutaa ja sinne todella upposi vyötäröä myöten :P

Poseerausta turkit märkinä ;)

Etelässä maasto oli niin erilaista, kallioista. Löysimme monta hienoa lenkkeilypaikkaa, ihan vahingossa ja välillä olisi toivonut, upeista maisemista huolimatta, ettei moista vahinkoa olisi tapahtunutkaan ;) Sen verran jyrkkiä kallioita välillä kiipeiltiin...!

Kivoja kuvia kallioilla kuitenkin sai ;)

Alemmasta postauksesta selviää syykin reissuun, kävimme katsomassa pentuja Helsingissä asti.

7 kommenttia:

 1. Vitsi että on hyvä kuva tuo missä kaksi belgiä istuu orrella. Tuli siitä jotenkin heti mieleen jotkin linnut päivystämässä oksalla tai aidalla tms. Mitä nuo nyt sitten olisivat, pitkähäntäisiä mustalintuja tai jotain.

  Mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että miten saat otettua näitä mahtavia hyppyloikkajuoksu -kuvia mitä blogissasi saa ihailla? Millainen kamera ja kuvaatko jollain valmiilla ohjelmalla (liikekuvaus tms.) vai käsiasetuksilla? Itselläni on kyllä järkkäri, mutta en varmaan osaa tehdä oikeita valintoja kun en saa liikettä pysäytettyä noin hienosti. Olisi kiva kumminkin ottaa kuvia muistakin kuin paikallaan olevista kohteista. :)

  VastaaPoista
 2. Kuvaan järkkärillä (nikon D40) ja käsiasetuksilla. Itsellänikään ei ole ihan selvää vielä mitkä asetukset milloinkin ovat parhaat mahdolliset, esim. ylläolevissa liikekuvissa värit ovat mielestäni vähän kummalliset.

  Liikekuvissa mulla on A-ohjelma, eli täysmanuaalilla en kuvaa. Tekniset termit on mulla niin hakusessa, että en osaa neuvoa miten säätää noita asetuksia kohdilleen - itse tuurilla saan joskus asetettua ne ;)

  Hirmujen Paula voisi osata neuvoa noita liikekuvaus-säätöjä. Oltiin molemmat koirakuvaus-kurssilla niitä opettelemassa.

  Yritän etsiä omat muistiinpanoni kyseiseltä kurssilta, niin voin kertoa ne peussäädät liikekuvauksesta sitten :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen koiravauva ; ) Nera...

  Ja taas niin ihania valokuvia. Ihan näiden kuvien takia täällä on pakko käydä ja lukea teidän kuulumisia!

  Innolla odottelen uusia kuvia Nerasta!

  Terkuin Ulla-Maija ja mustat hovawartit

  VastaaPoista
 4. Haa, mulla onkin sama kamera. Pitääpä kokeilla seuraavan kerran tuota aukon säätöä käsin, olen tähän asti yrittänyt säädellä suljinaikaa. Kuvitellut että jos on lyhyt suljinaika, niin liikkuvan kohteen saa tallennettua. Ja mullakaan ei ole harmainta aavistusta valokuvauksen/kameroiden teknisistä termeistä, mä vaan kuvaan. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, pikkuisestako siis tulee Nera! <3 Pääsivätkö isommat koiruudet moikkaamaan tulevia "pikkusisaruksiaan"? Pääsikö Jattunen jo tutustelamaan Neran kanssa? Koittakaa nyt malttaa odottaa vielä pari viikkoa!!!! Jattunen, nauti nyt kun vielä voit. Kohta pikku piraijahampulit pureutuvat sääreesi ja silloin nauttiminen ei enää onnistu. ;-) Kesäterkkuja Poppikselta ja muilta Hirmuilta! PS. Hienoja nuo Tatin liitelykuvat.

  VastaaPoista
 6. Nerppu siitä tulee, Neppari. Saa nähdä mitä kaikkia lempinimiä sille vielä keksii ;)

  Jade on edelleen täysin tietämätön tulevasta pikkusiskosta. Viimeisistä viikoista "ainokaisena" otetaan kaikki irti...!

  VastaaPoista
 7. Voivoivoi mikä sydäntenmurskaaja. Todella suloinen tapaus :)

  VastaaPoista