torstai 18. kesäkuuta 2009

2+1=3

Simppeli laskutoimitus, joka toteutui tänään: kaksikostamme tuli nyt kolmikko, kun Nera tuli kotiin :)

Pentu vaikuttaisi olevan melkoinen rämäpää. Raskaan päivän jälkeen riitti vielä rutkasti energiaa levittää leluja ympäri kämpää, taistella pissapapereiden ja nukkuma-alustan kanssa, sekä ottaa pentuspurtteja ympäri huushollia. Rohkeasti se on suhtaunut myös uusiin ihmisiin ja koiratuttavuuksiin.

Jade on tulokkaasta luonnollisesti hiukan hämillään. Se oli aluksi välinpitämätön pentua kohtaan ja sitten todella innokas tutustumaan pentuun ja leikkimään. Nyt taas ihmetellään pennun energiaa ja ärripurrikohtauksia vähän kauempaa.

Pennulliseen elämään sopeutumiseen menee varmasti tovi itsellänikin...! Sellaista säpinää on pieni karvaturri jo tuonut, ensimmäisenä iltanaan, meille! :)

Kiitos Saara ja Ritva vallattomasta pikkumustasta!

9 kommenttia:

 1. Se on sitten suloinen!!
  Onnea nyt paljon pikkuriiviöstä, yllätävän paljon enrgiaa näistä pikkukavereista löytyy!

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon virtaa, juu...! Onnekasi tässä vaiheessa vielä nukutaankin paljon, joten välillä saa itsekin hengähtää ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana pentu ja todella hienot kuvat pikku Nerasta.
  Kyllähän ne ensimmäiset ja toisetkin viikot koettelevat sekä sinun että Jaden hermoja. Muistelen Nekun kotiutumista ja niitä pieniä naskalihampaita, joista saimme jokainen alkuun osamme. Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. On se kyllä vaan niin syötävän sulonen otus ((;<3 Pieni varoitus, että voin tulla millä hetkellä hyvänsä sieppaamaan sen itselleni! Äää pentukuume sen kun nousee..

  VastaaPoista
 5. Voi herttaista! Siinäpä riittää Jadelle ihmeteltävää ja varmasti välillä saa vanhemman oikeudella vähän komentaakin, pentu kuulostaa ehtiväiseltä. Ja mikä ihana pääkallopanta alemmassa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 6. Voi että miten söpö tuo Nera. :--) Tulee tässä ihan itsellenikin pentukuume. (;

  VastaaPoista
 7. Tykkään varsinkin alimmasta kuvasta! Nerppuliini siinä valloittaa maailmaa ja aloittaa vieraisiin hajuihin tutustumisen kukkakedolla. Terkkuja myös isosysteri-Jattuselle!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut pennelistä! :) Nyt taas tekemistä piisaa (on meinaan lähimuistissa pikku-pentuajat). ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista :)

  Nera on kotiutunut todella hyvin. Se on temperamenttinen pikkuneiti, mutta Jaden kanssa pidämme tytsän kurissa ;) Jade leikkii jo kovasti pennun kanssa, sitä on mukava katsoa vierestä...!

  VastaaPoista