sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Mätsäröimässä

Tänään käytiin Nerppuliinin kanssa katsomassa Match Showta Linnanmaalla. Saara, Sussu ja Tilli olivat mukana menossa, harjoittelemassa tulevia näyttelyitä varten. Muitakin tuttuja nähtiin :)

Neran eka mätsäri sujui hienosti. Ikä ei tietysti vielä riittänyt muuhun kuin kehien seuraamiseen sivusta - ja käpyjen tappamiseen... ;) Nerppua kävi useampi ihminen rapsuttelemassa ja jututtamassa, mistä Nera tietysti hurjasti tykkäsi. Muutamaan kivaan belgikoiraankin tutusteltiin.

Tillin eka mätsäri meni pitkälti ihmetellessä, mutta hyvää kokemusta tyttö sai tulevaa varten.

Otin paljon kuvia ja osa niistä onnistuikin. Kuvia koneelle ladatessani vain kameran akku sammui ja olin ehtinyt ne poistaa kamerasta, mutta siirto koneelle ei enää onnistunut kameran sammuttua. Nyt sitten ladataan akkua ja jännätään onko kuvia enää olemassakaan... ;) Harmi, koska kameran eteen osui hyviä malleja useampikin...! Kuvia siis tulossa illemmalla, jos koskaan.

Tässä muutama kuva perjantailta. Photos by Pamu. Kiitos! :)

3 kommenttia:

  1. Hirmujen juttu tokoilusta Neran selostamana oli ihan loistava (jostain syystä en nyt pysty kommentoimaan Vuodatukseen). Ja Nerppu edelleen niiiiin söpö, ihania kuvia taas. Pikkuinen voisi jatkossakin selostaa tokon saloja selkokielellä, kun mä en ainakaan ymmärrä koskaan mitään bloggauksista, joissa kyseistä aihetta käsitellään. :)

    VastaaPoista
  2. Neralle on välitetty viesti - toivottavasti myös Nerpun kirjuri myös saa viestin tätä kautta ja kirjuuttelee toistekin pikkubelgin aivoituksia blogsuunsa :P

    VastaaPoista
  3. Viesti vastaanotettu. Juuri mietin, että pitäisikö mun jatkaa Nerpun monologia Hirmut-blogissa vielä yhden postauksen verran. Olis niin herkullisia ja aiheeseen sopivia kuvia! 8) Nerpulle pusuleita!

    VastaaPoista